12.dpon,reggeli vizeletbol 10-es teszt negativ.Viszont ma mar 3.napja késik.Ha baba lenne nem kellet volna legalabb halvany pozitiv legyen?
Figyelt kérdés
Egyutlet utan 12 napon teszteltem,szeretnenk babát.32-34 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 35-en.2021. febr. 13. 13:11
11/14 anonim válasza:
Szia! Majd írd meg mit mondott az orvos.
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező
Sajnalom. Hasonló helyzetbe vagyok de csak egy hónap múlva kaptam orvosi időpontot. Magán helyekre meg meg hosszabb a váró ido ...
szóval nagyon megköszönöm ha megírod mi lett! Persze az nem biztos nekem is az lesz de legalább egy kis információ hogy mi lehetséges ilyenkor.
Sok sikert!
13/14 A kérdező kommentje:
Az este megjött :(
2021. febr. 20. 07:43
14/14 anonim válasza:
Sajnálom kedves kérdező
Azért mész az orvoshoz jövő heten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!