Két erős pozitív teszt, de mindjárt megjön érzés. Lehet, hogy nem számít, hogy nem halvány a teszt?
4 napja késik, és van 2 jó erős, ugyanolyan márkájú tesztem.
Úgy 1 órája elkezdett fájni a hasam, mintha mindjárt megjönne.
Lehet, hogy a két egyértelmű teszt ellenére mégis megjön?
Szia
En 13 hetes terhes vagyok :)
Nekem is voltak menszesz szeru gorcseim de nagyon gyengek voltak. Vettem be egy magneziumot es el is mult.
Azota is gorcsolgetek de teljesen normalis nyulnak a szalagok a baba csinalja maganak a helyet :)
Viszont ha erosek a gorcseid azonnal orvos ha ne adj isten elkezdenel verezni eros gorcsok mellett az veteleshez vezethet en mindenkepp beszelnek egy orvossal ha nagyon gorcsolsz
Egyfolytában van egy enyhe fájdalom, úgy 1-1.5 órája kezdődött.
Az 5. hétben vagyok, tegnap teszteltem először, és szép erős lett, és a mai is.
Sztem amig nem gorcsolsz nagyon addig nincs miert aggodnod :)
Viszont ha elkezdesz nagyon azonnal orvos.
Mikor mesz orvoshoz eloszor? :)
1 es vagyok.
Enis nagyon feltem a babamat elso terhessegem nem tudtom mi termeszetes mi nem mindenen parazok.
De a doki mindig megnyugtat hogy ezek termeszetes dolgok mig nem erosek es melle nem tarsul verzes.
Nyugodj meg igaza van a 8 asnak. A stress ront a helyzeten.
Minden rendben lessz.
Es mondom nekem a magnezium mindig segit.
Kezd el szedni. Es en ajanlom meg a terhes vitamint.
En a femibiont szeden.
Ha nem tapasztalsz tole hanyast rosszul letet azt is szedd.
Es Nyugi semmi baj nem lessz. Szoritok neked.
En elsonek 6 hetesen voltam akkor mar volt szivhang is a babamnak❤
Irj majd mi volt a dokinal. Addig is elvezd a babavarast es tenyleg ne aggodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!