Akinek volt méhen kívüli terhessége, annak erősödött rendesen a teszt? És mik voktak a tünetei és mikor derült ki?
Figyelt kérdés
Kicsit aggódom, mert 7-8-9 dpon is majdnem minden pisilés után kicsit véres volt a papír. 9. Dpon szeretkeztünk a férjemmel és akkor friss vér jött, szinte biztos voltam benne, hogy nem maradok terhes. Viszont másnap reggelre teljesen elmúlt és azóta sem jelentkezett semmilyen vérzés. A hasam kicsit görcsölget, ennyi. A tesztek szépen erősödnek. Mikor menjek orvoshoz így? Kell félnem, hogy esetleg méhen kívüli terhesség?2021. febr. 12. 10:43
1/5 anonim válasza:
Sajnos a méhen kívülinek nem igen van jele. Ha már van akkor az fetrengös. Mivel ugyan úgy hamar lesz magasabb a hcg ezért az otthoni tesztek nem tudják megállapítani. Hcg vérvétellel lehet korábban igazolni. Nem duplázódik két nap eltéréssel az érték.
Még a lassan erősödő tesztek sem jelentik azt, hogy méhen kívüli lenne. Szóval inkább pozitívan állj hozzá ne rémeket láss. Két héttel az elmaradt mensi után lehet menni dokihoz.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt méhen kívüli terhességem. Megadott időben rendesen véreztem. Ugyan úgy mint máskor, sokat. De nem akart elmúlni. Enyhe görcsöléssel, iszonyú aluszékonysággal. 2 hét múlva csökkent a vérzés, de kávézacc szerű erős vérzéssé vált. Nem fetrengtem. Nem teszteltem. Orvoshoz mentem, eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek. A végén nagy műtéttel fejeződött be. ( 22cm vágás) Azóta 2 gyermekem van. Sima terhességnél sokszor enyhe vérzés tapasztalható. Van aki hónapokon keresztül szokásos időben kicsit vérezget. De a zacc szerű vérzés az igazi tünet álltalában egy méhenkívülinél.
3/5 anonim válasza:
Utolsó! 2 hetig rendes vér jött és utána lett kávézaccos?
4/5 anonim válasza:
Általában 6-7 napig erős a menzim. Aztán van 1-2 nap szünet, majd 2 nap újra megjön, ezután csak barnázgatok. Tehát nekem alapból nem normális a menzim. Állítólag vékony a méhfalam, könnyen vérezget. Sajnos mindig így volt. De a méhenkívülinek más jellegű volt az összetétele. Erősen kávézacc szerű. Az egyik petevezetékem bánja. Azon az oldalon ugyanúgy van peteérés, csak fájdalmasabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem nem lesz gond. Azóta nem volt semmi, csak sokszor fáj a hasam.
2021. febr. 22. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!