Teszteltel mar negativat, pedig terhes voltal, mondjuk nem reggeli vizeletbol nezted s azert mutatott negativat?
Nekem elsőre negatív lett, utána a másik 3 pedig pozitív.
Igazából nem tudom miért lett az első negatív (hívás teszt is lehet esetlsg). Ezért kell több tesztet csinálni nem csak egyet. Első nap (amikor a negatívat teszeltem), akkor utána jött egy pozitív, de nem tudtam mit csináljak, hogy akkor terhes vagyok vagy sem. Úgyhogy másznap lementem egy drogériába és vettem még 2 teszet.
(A hétszámlósat nagyon ajánlom) És másnap lett egy pozitív és a (masik is nyilván) másik pedig azt irta hogy 4-5 hetes terhesség.
10. dpo-n negatív, másnap már pozitív, de amúgy mindenkinek így van :D Már fennáll a terhesség, de kevés a hcg olyankor még negatív a teszt.
Nem a reggeli vizelet a fontos, hanem a koncentráltsága, tehát 4-6 órát nem szabad pisilni, akkor a napközbeni is ugyan olyan jó mint a reggeli. (azért hivatalos a reggeli, mert jó esetben az ember éjjel nem járkál pisilni :D )
Szoptatás alatt , ha még egy mensi sem volt és szeretnétek még babát, akkor érdemes hetente tesztelni egyet. Mert ugye nem fogod tudni mikor van az első ovu. Sajnos ilyenkor bizonytalan az egész. Bár azt nem írod, hogy egy mensid sem volt, csak, hogy most nem jött meg.
Szerintem terhesség esetén, már pozitív lett volna a teszt.
Kedves 5-ös.
Akkor neked szinte bizonyos, hogy pár nappal mensi előtt volt ovud.Ovu után 3 héttel már két tök erős csík van. Mindenkinek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!