Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor változott meg a predicto...

Mikor változott meg a predictor early teszt?

Figyelt kérdés
Tudom, lényegtelen, hogy néz ki, de 4 éve még más volt. Az érzékenysége elvileg ugyan az, de ugyan úgy megbízható?
tegnap 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megbízhatónak tűnik. A régit is használtam, meg az újat is. Most az volt amelyik kimutatta hamarabb, mint a facelle. Régen fordítva volt.
tegnap 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sose használtam, de a gyik alapján nagyon sokat romlott a minősége. Régen mindenki azt ajánlotta, áradoztak róla, aztán megújult és utána mindenki szidta. Csomó fals pozitívat tettek fel ide is.
tegnap 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat használtam az újat. Mindig a valóságot mutatta.
tegnap 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Vettem belőle kettőt, de csak itthon láttam, hogy teljesen más. 4 éve a régi a 11-12 dpon kimutatta, hogy várandós vagyok, de ezzel még nem volt tapasztalatom.

Remélem nem rosszabb sokkal, mert az árán nem látszik a minőség romlás (:

tegnap 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!