Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi vallt be babaprojekt...

Kinek mi vallt be babaprojekt tervezésnél ? Gondolok itt folsav..stb. Rossz indulatu kommenteket kerüljük :)

Figyelt kérdés

ma 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szex :)
ma 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak abbahagytam a fogamzásgátló szedését és szeretkeztünk, amikor jól esett. Nem csináltunk semmi extrát.
ma 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Maca gyökér, ovuláció követése 😊
ma 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy mi vált be? Az egészséges babához vagy egyáltalán a terhesség létrejöttéhez?

A folsav kifejezetten a velőcsőzáródási rendellenességek kockázatát csökkenti, aki szedte, és egészséges gyermeke született, az sem tudhatja biztosra, hogy a folsav hatott, vagy amúgy is egészséges babája született volna...

ma 19:41
 5/5 anonim válasza:
38%
Mostanában miért van minden második kérdésben az a mondat, hogy . Rossz indulatu kommenteket kerüljük? Ebben a kategóriában?...Ezt csak én vettem észre és a rosszindulatu kommenteket se látom igazán.
ma 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!