Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy ideje próbálkozunk a...

Egy ideje próbálkozunk a párommal. Mibol tudhatom, hogy sikerült a baba vagy csak menstruációs mell fájás?

Figyelt kérdés

Napok óta fáj a mellem ha hozzá érek akár veletlenul is. Gyakrabban inkább a bal mellém szokott.

Érdekes mert a mellem már nem is tudom mikor fájt utoljara menstruáció előtt.

Szerintetek lehetséges, hogy terhesseg elso jelei között csak az egyik mellem faj?

ma 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lehet.

De az is lehet H csak mensid előtti.

Eddig még nem tűnt fel, mert nem kerestem a tüneteket...

ma 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Leginkább onnan lehet tudni, hogy pozitív lesz a terhességi te teszt.
ma 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs új a nap alatt ha babatervezesnel tunetekrol beszelunk. Siman lehet egy ilyen ciklus,hogy most faj a melled mensi elott. Ez akár magas vagy éppen alacsony progiszint miatt is. Nagyon konnyen becsaphat a szervezet ha csak az egyik melled faj, szinte 99% biztos,hogy 1 2 nap es a masik is fog es megjön
ma 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebből nem lehet megállapítani a terhességet. Ha már késik a menzesz és van pozitív teszt, csak akkor. De addig teljesen felesleges és értelmetlen a tünetekre hagyatkozni, mert az pms is lehet.
ma 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban nekem is csak a bal mellem fájt. Furcsállottam is de sajnos a teszt negatív lett és meg is jött.
ma 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Emlékszem, még régen, egyszer nagyon fájt a mellem mensi előtt, pedig soha de soha nem szokott. Teljes rettegésben voltam, hogy terhes lehetek, és elmondtam egy barátnőmnek, aki meglepődött, és azt mondta, hogy neki sem szokott soha de soha, de múlt hónapban neki is rettentően fájt, és ugyanazon ment át, mint én. Egyikünk sem volt akkor terhes.

Pozitív teszt a jele a teherbeesésnek.

ma 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!