Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Az óta már 3x megjott a mensim. Semmi jel nem volt arra ,hogy az lennék. De most a 3. mensim csak két napos volt ,pedig elszokott huzodni 4-5 napig is:S és a napokban nagyon elkezdett fájni a hasam jobb oldalt (állandóan fáj) mint egy izomláz..nagyon erzekeny is vagyok sokat idegeskedek (bár ez a tanulás es a sok számonkérés miatt is lehet) csináltam egy tesztet egy hónapja az negatív lett. Nagyon nem tudom ,hogy most fölöslegesen idegeskedem rajta vagy sem és lépni kéne hisz ez már a 3.hónap :(

2014. okt. 3. 19:18
 1/4 A kérdező kommentje:

És igazából nem védekeztünk..(sajnos..:/) akkor veszítettem el. De csak annyi történt ,hogy betette es egybol kivette utána semmi! :/

Nagyon megbántam ,segítség :(

2014. okt. 3. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj, nem vagy az. 3 hónap alatt kiderül, ha valaki terhes. :)

Valószínűbb, hogy valami betegség lesz az oka a hasfájásnak.

Ha tehes vagy a hasad elkezd nőni. 3 hónap után már látszana.Szerintem.

2014. okt. 3. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! És semmiféle külső jele sincs :/ úgyhogy őszintén remélem ,hogy igazad van :(
2014. okt. 3. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes
2014. okt. 10. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!