Lolcsi29 kérdése:
A véleményeteket szeretném kérni mivel ebben nem vagyok rutinos! Vagyon lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 16:23
1/20 anonim válasza:
Mi van???????????????
Mégis mi alapján tudnánk neked ezt megmondani?
2/20 anonim válasza:
"Vagyon lehetek terhes"
Gondolod mi orvosok vagyunk!!
3/20 A kérdező kommentje:
ha nem.tetszik.nem kell irni.kb ennyi! csak azt szeretném tudni hogy másoknak is hasonló tünetei voltak vagy más!
2014. okt. 2. 16:36
4/20 anonim válasza:
Hol tartasz a ciklusodban?
Védekezés nélküli együttlétetek volt?
Mit érzel, tapasztalsz magadon?
Azon kívül, hogy itt vagy virtuálisan, semmit nem meséltél. Így semmit nem is lehet mondani rá.
5/20 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre, nem írtál semmilyen tünetet.
6/20 anonim válasza:
milyen tünetek?
Lehetsz persze....
sztm lefelejtetted a kérdésed többi részét!
7/20 A kérdező kommentje:
32 napon tartok.. hát a fejem fáj szinte mindig meg olyan érzések törnek rám mintha megakarna jönni aztán semmi.. néha egy ponton elkeszt szűrni a hasam a lehajolok de ülés közbe is szokot.. nem védekeztünk 16 ès 20 án
2014. okt. 2. 16:41
8/20 anonim válasza:
Szerintem csinálj tesztet, aztán az majd megmondja.
9/20 anonim válasza:
Tesztet csináltál már? :) Szerintem érdemes lenne.
10/20 A kérdező kommentje:
igen ma csináltam ami negativ pedik szeretnék már egy kisbabát már töbször is probálkoztunk a barátommal ami sose sikerült mindig megjött sőt hamarabb de most se hamarabb se a pontos időbe se.. ami furcsa mert nálam sose késet..
2014. okt. 2. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!