Lolcsi29 kérdése:
A véleményeteket szeretném kérni mivel ebben nem vagyok rutinos! Vagyon lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 16:23
11/20 anonim válasza:
Menny dokihoz ő biztosabbat mond majd!
12/20 anonim válasza:
Kérdező te IQ harcos vagy! Se írni, se gondolkodni nem tudsz. Egy kérdést nem tudsz értelmesen leírni, hogy mit is akarsz. Aztán meg pattogsz másokra, a másik meg, ezzel a helyesírással még olvasni is borzalom. Először erre kéne több hangsúlyt fektetni, aztán a gyerekre koncentrálni!
15/20 anonim válasza:
Múlt idő két té! A többi szabályt hagyjuk is.. Menj, tanulj még kicsit a gyerek előtt, mit taníthatnál te neki?? szegény baba!!
16/20 A kérdező kommentje:
Már ne haragudjatok de nem gyerek vagyok hanem egy 25 éves felnőt nő aki bizonytalan ilyen dolgokban...Nem voltam ilyen helyzetbe mèg ezért is irtam hogy hátha valaki sejtené vagy hasonló cipőbe járt volna! Ès ha gyerek lettem volna akkor se kellett volna letámadni vannak olyan gyerekek akik félnek elmondani másoknak ès inkább itt kérnek tanácsot ti.(tisztelet a kivételnek) letámadjátok!Ilyen emberek ne is válaszoljanak mert én egy normális válaszokat szeretnék megtudni nem kritizálni ès olyanak mondani aki már rég nem az!!
2014. okt. 2. 21:46
17/20 anonim válasza:
A keses oka wokminden lehet, akar egy ciszta is. Ha a teszt negativ pedig mar meg kellett volna jonnie akkor valszinu nem vagy terhes, de a biztonsag kedveert csinalj par.nap mulva megegyet.
A kerdesed egyebkent az volt, h szerintetek lehetek terhes??.szoval azert aki letamad jogosan teszi, mert erre annyit lehet mondani, h ha szexelsz akkor lehetsz! Tehat ertelmes kerdes=ertelmes valaszok!
18/20 anonim válasza:
tuti terhes vagy, mert az okos emberek meg meddők, az ilyenek meg szaporodnak:)
19/20 anonim válasza:
Kérdező, ez a szomorú, hogy 25 éves vagy!! És nem tudsz írni, sem fogalmazni. Sőt még egy kérdést se tudsz értelmesen kiírni. Ez a gáz! Gondolkodj el cseppet.
20/20 anonim válasza:
Szia. Megjött azóta? Ha nem akkor tesztelj megint. Lehetsz terhes egyelõre negatìv teszt ellére, ha késõi peteérésed volt. De sok minden okozhatja a késést. A helyedben ha nem jön meg, ellátogatnék egy dokihoz, pláne ha régen voltam rutinvizsgálaton. Ha van kérdésed, ìrd össze elõtte és nyugodtan feltehed neki. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!