Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, lefeküdtem a barátommal és kiszakadt a gumi. Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket, hogy mennyi esély van rá h terhes legyek? Vagy mitől fájnak a melleim? Mert semmi más "jel" nem utal rá.
Fogamzás gátlót nem szedsz? Annak egyik mellékhatása, hogy feszülnek a mellek, de lehet egyszerűen nőnek.
Az esetet követően hány napra rá jött meg?
Oké. Kár, de megértem.
És vagy dumálsz vele másról vagy lépsz a fenébe. Helyzettől függ.
nem szedek gyógyszert... amit már most nagyon bánok :((
ööö... szóval 9-én jött meg és június 26-án voltam vele.
így? :S
Elvileg nem/naptár módszer alapján logikailag/!
Azért egy tesztet megpróbálhatsz a biztonság kedvéért!
Ciklus.hu-n kiszámíthatod.
Naptár módszer röviden;
28 napot kell alapul venni,
14. napon van a peteérés, a 14.- és 28.nap előtt-után 2-3 napot szoktak számolni amikor teherbe lehet esni.
A csúszást és a sperma élettartamát figyelembe kell venni!.
Erre van a ciklus.hu amit ajánlottam, ahol ki lehet számolni pontosan, ezt az intervallumot.
Ahhoz, hogy pontosan tudj ezzel a módszerrel számolni legalább 8 hónapot kell alapul venni!
De erre ne alapozz soha! Mindig védekezz!
Ja és ne félj, ha gáznak találod megvenni, akkor menj egy auchanba, vagy tescoba, ahol hozzácsapod egy-két termékhez, és kész!
Vigyázz!
22F
Hát "védekeztünk" és ez lett belőle...tiszta ideg vagyok és elegem van mindenből :((
Szeretem a barátomat meg minden, de azért 17 évesen egy baba?! áhhh... bele gondolni is rosssz....
főleg abortusz meg ilyenek.... de ami a legrosszabb az az ahogy az emberek viselkednek... olvastam itt még pár kérdést ezen az oldalon...mindenki csak ítélkezik, pedig hát erről nem én tehetek... védekeztünk...de h gumit többet nem használunk az biztos... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!