Elmondanátok a véleményeteket? Tényleg nem vagyok terhes?
Tegnapra nem vártam és még nem is jött. Az alaphőm 36,1 viszont már a pé óta fent van, ma reggel is 37.0 volt.
Tegnap egész nap émelyegtem és égett a gyomrom (pedig előtte azt sem tudtam, hogy milyen az). Krémes folyásom van, a cicijeim pedig őrülten fájnak. Tegnap pedig csak valaki nem úgy válaszolt egy fórumon, ahogy vártam tőle és alig bírtam visszatartani a sírást.
Ma reggel teszteltem, de sajnos negatív lett. :(
Mit gondoltok, lehet még esélyem arra, hogy babás vagyok?
Nagyon elszomorodtam... :(
Persze, hogy lehet még eséleyed. Lehet, hogy nem termelt annyi HCG-t a szervezeted, hgy kimutassa a teszt. Szerintem hétvégén tesztelj mégegyet. Vegyél érzékeny tesztet, az hamarabb mutatja.
Sok sikert, és várj egy kicsit türelemmel, nehéz tudom, de megéri:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ok, megpróbálom nem elveszíteni a reményt.
Medi-labbal teszteltem, az asszem 25-ös, de nem volt érzékenyebb.
Amúgy az ovu mikroszkópom (ami csak akkor volt páfrányos, amikor amúgy is peteérésnek kellett volna lenni) most megint elkezdett páfrányosodni... Ki érti ezt??? :S
Jajj, neeee! Megint mindjárt sírok, de nem tudom miért. Tegnap óta mindenen képes vagyok elsírni magam. . . :( De hát nem is vagyok én ilyen kis hisztis p. . .
A sírós érzékenység nem biztos, hogy terhességet jelent. Én is jártam már így. Állandóan elsírtam magam, azt hittem attól, de nem. Viszont az egyéb tüneteid bíztatóak.
Szerintem terhes vagy, de azért reméljük a legjobbakat. Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!