Elmondanátok a véleményeteket a hőgörbémröl! Sajnos én úgy látom ebben a hónapban nem lesz baba!?
Úgy látom nem volt tüszőrepedés,mert nem emelkedik a höm!
El vagyok kenödve,ezelött hónapban meg 3 peteérésem volt,és mindháromszor emelkedett is a höm 36.8 ig...most meg.......
A cickafarkfű tea nem tudja elnyomni a höm??? mert azt iszom.Köszi a válaszokat!!
Ne igyál és ne szedjél semmit!!!!
A cickafarkfű teát amúgy is csak az elején szabad inni, az csak a peteérést segítheti elő. De én azt ajánlom ne igyál és ne szedj semmit, mert rosszabbat csinálsz ezzel! Hagyd a természetre, ha a baba jönni akar, majd jönni fog. Én is így voltam, hogy szedtem mindenfélét, meg ittam a teákat és csak jól bekavarták akkor a ciklusomat.
Egyébként az ovulációd még simán bekövetkezhet, ezen ne izgulj, de ne igyad többet a teát, azt tanácsolom!
Szia!
Szerintem sem volt még peteérésed. Viszont ovu tesztet próbálhatnál vagy a PG53 mikroszkópot! Jól kiegészítik a hőmérőzést!
Lh teszteltem s de nem vált be szinte mindig pozitvat mutat igaz halványan de ott van!
A ciklusom azért volt ilyen hosszú mert műtétem volt és emiatt tolodott ki,de általában 30-32 napos ciklusom van!
Hogy érted, hogy az Lh teszted "halvány pozitív" volt?
Az ovu teszt akkor pozitív, ha a második csík ugyanolyan vagy erősebb, mint a controll csík!
(Ha halványabb a második csík, vagy csak egy csík van, akkor az negatív!)
elözö válaszoló,én is meglepödtem de ugy olvastam egyszer itt hogy van amelyiknek erösebbnek vagy ugyanolyan erösnek kelle lenni,de van olyan ovuteszt is amelyik a negativ napon nem mutat második csikot,ez engem is összezavart annak idején amikor kérdeztem,mert nem tudtam hogy minden teszt már.bár ez alapon hogy bizzunk ilyen tesztekben,ráadásul nem is olcso dolog.
lehet a kérdezö ugy tudja hogy akkor nega ha nincs csik,vagy olyan a tesztje.
én corax-al teszteltem és az pl.ugyanolyan vagy erösebb kell legyen,legalább is nekem ezt irták.
én sem értem.
amugy kedves kérdezö szerintem sem volt ovud,pláne ha nögyogyászati volt a mütéted...lehet ez a ciklus most csuszik
14 én ugyanolyan erös volt az Lh teszt mint a controll,de ugye a hőm nem emelkedett meg!
Ugy értettem,hogy nem vált be hogy mikor terhes lettem nem jól mutatta a napokat,és azon estem teherbe amin negativat mutatott!!
nem hiszem hogy kimardan a ciklusom ,most is megjött,és februárban 3 peteérésem is volt,Lh teszt erös pozitiv, ovulációs fájdalom,és hőmegemelkesés is tartozott hozzá,
Ezért nem értem most mi történik a testemben???
És persze pont akkor mikor már próbálkozhatnánk a babával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!