Szeretném ha elmondanátok erről a babakocsiról a véleményeteket. Kösz Megéri ennyiér stb?
Hasonló cipőben járok, mint te, tehát nincs tapasztalatom, de hihetetlen sok babakocsit néztem meg az utóbbi hetekben. Amúgy Én egyikre sem szavaznék. Ebben az árkategóriában sokkal jobb babakocsikat is találsz.
Ahogy előttem is írták a Cam-nak nem praktikus a tolókarja és szerintem nehéz kocsi is. A második ugyan valamivel csinosabb, de nincs is hozzá külön mózes, mégis ugyanannyi az ára, mint amelyikhez van...
Nekünk fontos, hogy könnyű legyen és kicsire csukódjon, továbbá, hogy mindhárom funkció külön felhelyezhető legyen a vázra. Állítható legyen a tolókar, a lábtartó és mivel téli babánk lesz, így 3 lábzsák legyen hozzá (de legalább 2).
Sajnos mindig olyanba szerettünk bele amelyik kifutó modell és már nem lehet kapni, így most még két kocsi között vívódunk (már ha lehet kapni) az egyik az ESPIRO Vector 4 Lite, a másik a BABY DESIGN Sprint Plus.
Ja és számít az ár is. Egyik 76ezer, utóbbi 63ezer. :)
Üdv: egy 35 hetes kismami
Graco
Volt több Graconk és nagyon jó, megbízható márka. Canadában szinte mindenkinek az van:)
Annyi hátránya van, hogy összecsukva nem minden csomagtartóba fér bele ez a változata. Amúgy egy stabil, megbízható járgány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!