Voltatok már itt? Vagy elmondanátok a véleményeteket?
Ezen gondolkodunk,nagyon tetszene,de nem tudom,milyen.Annyit sikerült kiderítenem,hogy nem lehet konyhát használni.Ez mit jelenthet?"Kénytelen" vagyok náluk enni,mert máskülönben éhen maradok?Akkor a babának hogyan főzök?(tudom,üveges,de mi van ha azt nem szereti?).Meg hát sokba is kerülne egy héten át fizetni az ebédért.Magunknak kevesebből kihoznánk.
De ha belépsz ide,itt azt irja hogy a különálló kisházat is kilehet venni és ahhoz teljesen felszerelt konyha tartozik. Ettől függetlenül pedig ugyanugy lehet használni a vendégház szolgáltatásait. Ezt is olvastad?
Jah értem. Ha telefonon felhivod őket biztos adnak infót neked ez ügyben nem? Különben klassz kis hely:-)
Nekünk is van egy 7 éves és egy 10 hós csemeténk,én is elmennék ide szivesen:-)
Ha sikerül eljutnotok szép nyaralást kivánok nektek!
Kedves utolsó!
Konkrét helyet tudsz mondani,ahol jó a kaja és megfizethető?
Utolsó vagyok. Paprika étterem:www.paprikaetterem.eoldal.hu
saci bár, pikoló étterem: pikoloetelbar.freewb.hu. A reggelit és a vacsit végül is meg tudod oldani boltból, ha pedig elmész kifőzdébe tudsz választani akár menüből is. A weboldalon van ahol leírják a heti menüt és így előre tudod mi lesz, amikor jöttök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!