Lehetek terhes úgy, hogy közben megjön a mensim?
Figyelt kérdés
Már voltam terhes és most is ugyanazokat a dolgokat észlelem mint akkor. A hasam mintha nőtt volna,a melleim is nőttek,a mellbimbób állandóan feszül,reggeli rosszulléteim vannak. Ezek mind arra utalnak hogy terhes vagyok,de a mensim mindig megjön. Tudom hogy van olyan hogy valakinek a terhesség elején is megvan a mensije,de én már egy jopár hónapja észlelem a tüneteket. Mennyi az esélye hogy mégis terhes lehetek?2014. szept. 29. 13:53
1/5 anonim válasza:
Passz. Én azt tudom neked mondani, hogy 4 gyerkőcöm van, mindnél az első 3 hónapban meg volt. Sőt a 4. babánál hiába csináltam vagy 20 tesztet, egy se mutatta ki, pedig nem korán teszteltem.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor megvan rá az esély. Édesanyám is menstruált a terhesség 1. hónapjában. Ja és olyat,hogy vegyek tesztet vagy menjek el orvoshoz,ne írjon senki mert ezeket most bizonyos okokból nem tudom megtenni.
2014. szept. 29. 14:37
3/5 anonim válasza:
Látom, hogy nem ezt akarod olvasni, de mégis honnan tudjuk, hogy lehetsz e terhes, ha még egy tesztet sem csinálsz? Csak az a biztos módszere annak, hogy megtudd. Az hogy feszül a melled, meg hányingered is van nem feltétlenül jelenti azt, hogy terhes vagy. Tehát nem tudhatjuk.
4/5 anonim válasza:
Istenem, komolyan mondom, hogy ilyeneket hogy lehet kérdezni ? Honnan tudnánk ? Eleg egyértelmű, hogy lehetsz terhes, de ha nem vizsgáltatod meg magad vagy nem veszel tesztek szerinted megis hogy fogod megtudni, hogy az vagy-e ????? Megvárod míg egyértelmű lesz ? Vagy komolyan nem ertem.
5/5 A kérdező kommentje:
azt előre leírtam hogy bizonyos okokból most,és még egy jó ideig nem tudok elmenni dokihoz és tesztet sem tudok venni
2014. okt. 2. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!