Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudom hogy több ezer ilyen kérdés van fent és nem vagyok idióta sem, csak a szokásos làny para van nálam is..tegnap gumival csináltuk a barátommal és a végén levette, de nem belém csak a puncimra élvezett... nem tudom mennyire folyt be de utána letöröltük mondjuk nem azonnal... lehetséges lehet?#Terhesaég
2014. szept. 28. 10:04
2/7 anonim válasza:
A gumit legfeljebb a végére szokták felvenni, miért vagy nyomorék???
3/7 anonim válasza:
A kérdés az, hogy levétel után behatolt-e. Ha igen, akkor igen, ha nem, akkor jó eséllyel nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hatolt be... viszont volt olyan hogy csak egymáshoz dörzsöltük... és kicsit a makkja becsúszott gumi nélkül, és nem tudom teljesen mennyire volt tiszta a keze amikor ujjazott :(
2014. szept. 28. 11:46
5/7 anonim válasza:
Ha került a punciba sperma, akkor lehetsz terhes, ha nem akkor nem :) Ennyire egyszerű.
6/7 A kérdező kommentje:
Azóta vettem be esemény utánit.. izgulok mert mi van ha nem hat
2014. szept. 29. 20:02
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, főleg, hogy esemény utánit vettél be. De legközelebb jobban vigyázz! Az esemény utáni nem cukorka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!