Kétszer megjött, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Egyetlen egyszer feküdtem le egy fiúval, elvileg rendszerűen védekeztünk. Utána ahogy következett meg is jött, nem találtam semmi furcsaságot benne, mivel még nem állt be rendesen, másodjára már 5 napot késve, de megjött. Igazából jól felkészült vagyok (elvileg) ebben a témában, de mégis paranoiás vagyok, és nagyon remélem, hogy ezek után már biztos nem lehetek terhes :)2014. szept. 26. 20:00
1/3 anonim válasza:
Nem vagy, nyugi. 2-szer megjött rendesen, 5 napot a stressz miatt is késhetett, de a lényeg, hogy megjött.
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem vagy,ne stresszelj feleslegesen:)
3/3 A kérdező kommentje:
Ahh.. nagyon szépen köszönöm :)
Ma babysitterkedtem, és egy ötéves fiú megkérdezte, hogy nem lesz-e kisbabám, csak mert hasam van
Ez kicsit felkavart így muszáj volt megkérdeznem :DD
2014. szept. 26. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!