SOS! Lehetek terhes vagy mitol lehet ez? Nagyon felek
Figyelt kérdés
Vasarnap kellett volna megjonnie de n jott es semmilyen tunetem nincs mint amilyen szokott elotte. Szuz vagyok viszont pettingelni szoktunk baratommal de mindig figyelunk hogy ne keruljon ram
. Egybkent beteg voltam antibiotikumot szedtem egy hetig hetfon hagytam abba.
2014. szept. 24. 17:41
1/6 anonim válasza:
Igen, teher vagy az egész világnak.
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Nekem 16 éve koromban sokszor össze-vissza jött meg, napra pontosan soha nem tudtam, de még most sem, mert csúszkál napokat.
Amúgy nekem eszembe se jutott volna, hogy terhes lennék, mivel nincs rá ok.
3/6 anonim válasza:
Ha nem került a vaginád közelébe a spermium akkor nem.
4/6 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok. 11 eves korom ota van meg, de nem szokott kesni es ezert felek.
2014. szept. 24. 17:48
5/6 anonim válasza:
ha csak pettingeltetek hidd el nem lehetsz terhes.. lehet az antibiotikum zavar be.. de okozhatja stressz is a késést és sok más is... ha 1-2 héten belül nem jön meg akkor érdemes elmenni orvoshoz... de azaz egy biztos, hogy nem vagy terhes :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem vagy terhes, igaza lehet az elöttem szólónak az antibiotikum zavart be.. kizárt hogy ha nem élsz aktust terhes legyél ha csak valahogy nem jutattad a hüvelyedbe a spermiumot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!