Lehet baj van? Lehetek terhes vagy fertőzésem van?
Figyelt kérdés
3-4 nap múlva kellene megjönnie. Hát jó lenne, ha nem jönne meg, mert babát szeretnénk. Korábban volt már húgyuti fertőzésem és kikezeltek majd azután kezdtünk bele a babaprojektbe. Kb. 3-4 nappal ezelőtt a húgycső nyilásnál éreztem egy kis enyhe égető, viszkető szerű érzést.( Korábban mikor volt fertőzésem nem tapasztaltam ilyet.) Csak azon az egynap éreztem azután nem , ja és vizeletürítés közben semmit nem érzek, se csípést semmit.Azután tegnap szeretkeztünk a párommal, de mikor behatolt úgy éreztem minha a hüvelyben szúrás szerű fájdalom lenne később meg már minha ismételten a hugycsőnyilásnál éreztem volna. És ha olyan pózban csináltuk és a hüvely felső falához ért akkor fájdalmat éreztem. Ma már ismételten nem érzek semmit. Csak alhasi fájdalmam van az is csak enyhe mint mikor meg akar jöni csak enyhébb és viszketnek a melleim. Szerintetek mi lehet, tapasztalt már valaki ilyet. Természetesen megyek orvoshoz, csak nyugtalanít a dolog és hátha valaki már élt át ilyet és tud valami választ adni nekem. Ha terhes vagyok és fertőzésem is van, az árt a babának. ? Kérlek, ha tudtok válaszoljatok.2014. szept. 28. 14:35
1/3 anonim válasza:
Gyanús a fertőzés, de nem árt a babának. Ettől még persze nem kellemes. :(
2/3 anonim válasza:
Nagyon gyanús egy fertőzés. Lehet húgyúti is akár, de hüvelyi is, vagy éppen mindkettő. Ha mész orvoshoz, mindenképpen kérd, hogy csináljanak vizelet és hüvelykenet tenyésztést is, azokból kiderül minden.
Ha netán terhes vagy, akkor meg úgyis mész orvoshoz, ki fognak kezelni és akkor nem lesz gond. Gond abból lehet, ha ilyen problémád van és nem vagy belőle kikezelve.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöma válaszokat. Remélem nem lesz nagy gond.
2014. szept. 28. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!