Nagyon kevés a mensim, szinte nincs is.1,5 hete voltam dokinál, van egy gombás fertőzésem. Lehet, hogy emiatt kevesebb? Vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Már fél éve szeretnénk babát, 27-én negatívat teszteltem, 30-án megjött. Az első két nap csak a reggeli pisiléskor véreztem, délután barnáztam. 3. nap félig lett 1 betét. Ma van a 4. nap és nincs is semmi. Talán mégis terhes vagyok? Vagy a gombás fertőzés miatt ennyi? A hőm napok óta 36,2-36,3 körül van. Ja és a melleim is fájnak, a mellbimbóim olyan érzékenyek és duzzadtak, hogy alíg bírok hozzáérni, meg nem tudok hason feküdni. Írjatok!!!2009. máj. 3. 13:24
1/2 anonim válasza:
A terhesség magasabb hővel jár!
A magas ösztrogén szint okozhat menstruációs zavarokat, egyéb tüneteket. Ha nem volt tüszőrepedés. A tüsző termeli az ösztrogént, s ha nem reped meg, akkor nincs sárgatest, progeszteron, amitől emelkedik a hő. S ha a progeszteron szint leesik, akkor a hő is és jön a rendes mensi. Ha viszont az ösztrogénszint tartósan fent van, akkor vastagodik a méhnyálkahártya is. Barnázás még ciklus közepén is előfordulhat, de bármikor.
Szóval ha hormonális a dolog, tökéletesen beillenek a tüneteid.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok: Hasonló panaszaim voltak, amire az orvos annyit mondott, hogy jellege miatt nem rendes mensi, hanem áttöréses vérzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!