Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen praktikákat tudtok...

Milyen praktikákat tudtok ajánlani a teherbe eséshez? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapja próbálkozunk a párommal, sajnos eddig nem jött össze a babóca, vagyis hazudok talán egy kemiai tehesseg volt egész halvány teszttel.

nov. 22. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nyugalom. A stressz kerülése..
nov. 22. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szex
nov. 22. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, próbáltunk mindenféle pózt, 2 naponta szex, mindennap szex, kevesebb kávé, fogyás, szedtem vitamint ami segít már a baba tervezési időszakban, stb. Hónapokon át nem sikerült. Előző ciklusban végig ovu teszteltem, csak a pozitív napon voltunk együtt, se előtte se azóta, ma vagyok 5 hetes. Vettem magamnak egy laptopot amivel az esti időmet elutom, hogy ne kattogjak, gondolkoztak hülyeségeken, több időt töltök másokkal, igyekszem nem egyedül lenni a gondolataimmal😅
nov. 23. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
A stressz mentes élet valóban jó lenne, meg hogy ne ezen kattogjon az ember. Tudom, könnyű mondani, de én is átestem ezen, több év után jött össze nekünk. Nekem az segített, hogy elengedtem a dolgot, lettek új hobbijaim, rendszeresen sportoltam, egészségesen táplálkoztam, vitaminokat szedtem.
nov. 23. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi. Én végig stresszeltem, bár próbáltam nyugodt lenni de elég nehéz időszak volt a munkában is.. az ovus napokra is rá voltam nagyon kattanva, hogy akkor minden nap.. ennek ellenére is sikerült 2.hónapban.. magam is meglepődtem, fel voltam készülve arra is hogy ismerve magamat lesz ez fél-1ev is.. szóval szerintem nem feltétlenül van összefüggésben a stresszel, aggodalommal.. nyilván ideálisan jobb lenne a nyugodtabb stressz mentes életvitel.
nov. 23. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudom hogy mindenki azt mondja ne stresszelj, de én is ismerem milyen amikor már mindig csak ez van a gondolataidban..

Én tapasztalatból mondom hogy ha jönni akar, jönni fog, nem kell azért elvonni a figyelmed.

Én teljesen csak erre tudtam mér gondolni és úgy jött össze.

Nekem könnyebb volt olyan tanácsokban bízni ami igazi tárgyi praktikák voltak, mert akkor azt éreztem hogy tudok is tenni valamit az ügy érdekében.

Amit én ajánlok: méhpempő (nekem van egy bontatlan üvegem ha gondolod eladó) GAL+ babaváró vitamin.

Nekem is volt egy kémiai és után csak annyit változtattam hogy méhpempőt kezdtem szedni és váltottam vitamint.

Írj nyugodtan privátban ha tudok bármiben még segíteni.

ma 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!