Babaprojekten vagyunk, eddig nem tapasztaltam ilyet, ovu tesztezek 21.-en pozi volt az ovu teszt és azóta fáj a mellbimbóm… nektek ovu alatt hány napig szokott fájni(persze akinke szokott) normális, hogy 5-6 napja érzékeny ha hozzá érek?
Figyelt kérdés
tegnap 11:32
1/4 anonim válasza:
Nekem is pont 21.én volt pozitív
Nekem is érzékeny sőt érzem hogy duzzad is
2/4 anonim válasza:
Csak mondom, higy ami közvetlen ovutól érezhető, annak még köze sincs egy lehetséges terhességhez. Emelkedett a progeszteron az okozza.
A babához sok sikert.
3/4 anonim válasza:
Hidd el, igy nem leszel terhes …
Olvasni is borzaszto, hogy mennyire rastresszelsz, igy nem lesz gyerek.
4/4 A kérdező kommentje:
Abszolut nem stresszelek ra azert irtam csak szimplan mert ebbe a temakorbe irtam bele…
Egyebkent tisztaban vagyok vele hogy ennek semmi koze a terhesseghez, csak az erdekelt volna hogy kinek hany napig szokott erzekeny lenni mert eddig meg nem tapasztaltam ilyet, tudom hogy az ovutol van :)
tegnap 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!