Normális az, hogy eddig annyira nyomasztott ez a sikertelen babaprojekt? Most meg egyáltalán nem érdekel!
De jó neked! Bárcsak így éreznék én is!
Több, mint egy év sikertelen próbálkozás után még mindig reménykedem. Nektek biztos most fog összejönni!
Azért kíváncsi lennék majd az eredményre! Megírod?
Szia!
Szerintem jol tetted, hogy abbahagytad a stresszelest, tuti hogy most fog osszejonni!
Szoritok! :)
Szia ez teljesen normális, nekünk már meg volt beszélve a dokival az inszem, mikor egyszer csak elegem lett. Nem hőmérőztem, és biztos voltam benne, hogy felesleges az egész hercehurca, ezért tervezgettem, hogy szünetet tartunk a babadologban, elmegyünk nyaralni, inszem után elmentem bulizni, nem érdekelt a füst (holott előtte majd egy évig sehova se mentem).
És láss csodát. Azóta 23 hetesek vagyunk. Én előtte nem hittem el azoknak, akik azt mondták, nem szabad nagyon akarni. Tényleg igaz lehet... csak a nagyon akarást nem lehet abbahagyni csak úgy, el kell érni ebbe a lesz@rom lelkiállapotba.
Nyugodtan tedd el az ovutesztet és a vitamint a szekrénybe, egyél egészségtelen dolgokat, igyál, ha alkalom van. Minden jót kívánok mindannyiótoknak!
Egy két évig próbálkozós, sárgatesthiányos 23 hetes, aki feladta
Makk egészséges nő fél év reménykedő,2 hónap stresszes próba után már nem is akarom.
Főleg elolvastam a sok nyűgölődést a témával kapcsolatban,hát kösz nem kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!