Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idáig mindig percre pontosan...

Idáig mindig percre pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim.3 hónapja álltunk rá a babaprojektre.1hónapban a 17-18 cn volt peteérés és 33 napra jött meg. Múlt hónapban 10 cn pé,24 napra jött meg. Most meg a 8. napon volt pém. Normális ez?

Figyelt kérdés
Most járok a 11cn-en. Mitől lehet ez hogy mióta próbálkozunk,rendszertelen,és egyre előrébb tolódik a peteéérs,bár most csak 1 napot volt pozitív az ovu teszt.és másnap tudtunk csak együtt lenni...lehet megint lecsúsztunk róla :(
2008. okt. 21. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, mi is a peteérést követő 2 napon voltunk együtt és most 5 hetes terhes vagyok.

Fel a fejjel, még nem késtetek le semmiről! Sok sikert!

2008. okt. 21. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! A pozitiv teszt után kb 24-36 óra múlva következik be az ovuláció. Szerintem jó időben voltatok együtt.
2008. okt. 21. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Arra a kérdésedre válaszolva,hogy miért változott a ciklusod hossza, csak azt mondhatom, hogy a stressz miatt,azaz annyira figyeled magad.Tudom hogy azért mert én is igy voltam.10évig percre pontos volt a mensim 28 naponként.6 hónap sikertelenség után beijjedtem és elkezdtem magam figyelni, hőmérőztem,nyákot néztem stb. és a ciklusom hónapról hónapra változott. Ekkor hagytam abba a hőmérőzést, azóta is rendes 28 napos a ciklusom.Tanácsolom ne akard annyira, tapasztalatból mondom felőrli az idegeid.
2008. okt. 21. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! :)Igyekszem megfogadni a tanácsokat! :)
2008. okt. 22. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!