Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanában miért van egyre...

Mostanában miért van egyre több kérdésbe oda biggyesztve az a szöveg, hogy "Rossz indulatu kommenteket kerüljük?

Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy mostanában minden 2-3.kérdésben ebben a kategóriában, szerepel a fent említett mondat pedig maga a kérdés nem ad különösebb okot a rosszindulatú válaszokra. Mégis ennyire tartanak az olyan kommentektől? Szerintem maga ez a mondat inkább generál rosszindulatú kommentet mintha alapból nem is írta volna oda, nem? Sőt a rosszindulatú kommentet se szoktam látni mostanság, ritkább esetben a kérdező szokott olyan stílusban válaszolni, hogy mindeni csak furcsálja. Miért van ez a jelenség mostanában? Ennyire elszaporodtak a rosszindulatú kommentek?

ma 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Azért, mert a kérdés kiírójának nincs kedve védekezni, eltürni, hogy sértegessék, stb a "mindent jobban tudó" lények.

Ugyanis van rengeteg ember, aki azért ír a kérdésekre választ, hogy kiélje az agresszióját, levezesse a frusztrációját és úgy érethesse, ö a szuper valaki - sokszor teljesen függetlenül a kérdéstöl.

ma 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Mert már mindenki érzékeny hópihe.
ma 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Aki rosszindulatú az úgy is írni fog. Ez olyan, mint a minden napra jut egy kérdés...6 napja késik, negatív a teszt, lehetek még is terhes?

Gyakorlatilag másolhatjuk a választ.

Mindig lesznek emberek, akik nem keresnek csak írnak. És mindig lesznek kötekedők.

S

ma 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy az 1-es írja. Sokszor nem is a kérdésre válaszolnak, hanem belekötnek már a kérdésbe is. Nekem a "kedvencem" amikor a válaszolók kezdenek el egymással harcolni. Már semmi köze az egésznek a kérdéshez, de ők írják egymásnak a sok baromságot, "megmondják" egymásnak a tutit. Ha kérdeznék bármit is, köszi de ilyen emberek kerüljenek el messze. Sokszor volt már, hogy válaszoltam normálisan az én tudásom - tapasztalom szerint, de jött a nagyokos aki szerint baromság amit írtam, nem lényeg, hogy tapasztalatból írtam. Sokszor törlöm már a megválaszolt kérdéseimet, hogy ne is lássam hány válasz van, amikor már látom, hogy elkezdenek harcolni a szuperanyuk egymással. Nem érdekel. Harcoljatok. Sajnállak titeket, hogy nincs más örömötök. Ezért kéri a kérdező is. Nem "szuperanyuharcot" akar olvasni, hanem rendes válaszokat szeretne.
ma 22:01
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
ma 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem tud védekezni a támadás ellen. Vagy alacsony az önbizalma, vagy ő is tudja,hogy nincs igaza.
ma 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

4-es voltam... olvasd el az 5-ös választ, már jön is a szuperanyu, aki nem a kérdésre válaszol.. (tuti nem 1 méteres vízben fürdette a kérdező a 2.5 éves gyerekét.. de neki "meg kell mondania a tutit" )

ma 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért mert valóban rögtön a rosszindulat jön hogy sz+r anya vagy stb és kinek van kedve ilyeneket olvasni mikor lehet amugysincs túl jó lelkiállapotban?!.

Például...

ma 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!