Laparoszkópia (méhen kívüli terhesség) utáni menzi? Tapasztalatok? Szöveg lent.
Figyelt kérdés
Műtét előtt egy héttel volt egy cisztám, ami megrepedt és kinyomkodták, iszonyú fájdalmaim voltak, elég erős antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt kaptam. Aztán kiderült, hogy méhen kívüli terhességem van. Megműtöttek (petevezetéket meghagyták, csak kikaparták, mert elhalóban volt vagy nem fejlődött rendesen picike volt). Műtét után 3. napra menzim megjött (akkor volt aktuális éppen). Voltam kontrollon, és úgy néz ki,hogy a bal petefészkem aktívabb, majdnem mindig ott van peteérés, most is. Már a 33. napnál tartok és még mindig semmi jele a menzinek. Tegnap szúrkált a bal petefészkem. Nagyon félek, nehogy ciszta legyen megint. Normális, ha kimaradna a menzim vagy ennyire eltolódna? Mindig 28 napos volt a ciklusom. Leírnátok a tapasztalataitokat? Köszi szépen!2010. dec. 9. 07:08
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy a bal petefészkemben volt a ciszta és utána a bal petevezetékben volt a méhen kívüli terhesség is.
2010. dec. 9. 07:10
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt laparaszkópiám, de semmilyen befolyással nem volt a mensimre. És szerintem a petefészekciszta sem befolyásolja, max a peteérést.
Nem lehet, hogy baba van a dologban? Attól szúrkálhat a poci
3/3 A kérdező kommentje:
Baba biztosan nincsen. Igaz mondta a doki,hogy próbálkozzunk már mostantól (minél előbb, mert ki tudja mennyire fog működni a bal rész és a hegesedés is okozhat gondot, így minél előbb javasolja), de én még testileg és lelkileg sem vagyok rá készen. Még eléggé érzékeny a belső vágás, az idő miatt is sokat fáj és hát a 2 éves gyerekem emelgetése sem tesz jót. Szóval még nem vagyunk rajta a tesón, még kell egy kis idő.
2010. dec. 9. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!