Ha naprol-napra erősebb a tesztcsík akkor vszínű h megmarad a terhesség? Mik a tapasztalatok?
Az csak a hormon erősödését jelenti, de sajnos, a megmaradást nem garantálja.
Örülni lehet, kell, de azért óvatosan.
Az én dokim sem kezdi meg a terhesgondozást a 12. hétig, sőt, addig még a védőnőhöz sem javasolja a menést. Utána úgyis mindent át tudnak írni.
Nagyon sok ilyen választ lehet itt olvasni,mint a fentiek. Én hat hetes voltam,mikor először dokinál jártam, rögtön adott a védőnőhőz "beutalót" azt mondta,még 1-2 hétig ráérek,de utána menjek el. Védőnő nem döbbent meg mikor 8 hetes terhesen megjelentem. Nála rá is kérdeztem, hogy nem jöttem korán, mire ő azt mondta,hogy dehogyis. Az ő véleménye az,hogy oké, vetélés meg minden, de azért ne paráztassuk már agyon magunkat. Sokkal több az egészségesen kihordott terhesség, mint,aki elvetél vagy ilyesmi. Persze hasonló oldalakon mint ez,több a negatív példa,mert olyankor kérnek segítséget a nők. De azért szerintem valóban van abban valami,amit a dokim és a védőnőm mond. A túlzott aggódás azon,hogy nem marad meg a magzat,szerintem többet árt.
Szóval szerintem ne aggódj,kérj időpontot dokihoz,aki megvizsgál és ellát további instrukciókkal.
Az erősebb csík meg valóban a HCG szint növekedését jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!