Akiknek még nem jött össze a baba: titeket melyik "megnyugtató szöveg" idegesít a legjobban?
Nekem a két kedvencem a "Ne görcsölj rá!" és a "Tudja az a baba, hogy mikor kell jönnie!" :D
Na, én az ilyenektől falra mászok, és ettől kezdek el görcsölni, nem attól, hogy még nem jött össze.
Már bánom, hogy tudja a környezetünk, hogy próbálkozunk (mindhiába...), kicsit uncsi, hogy ennyire szánnak minket... :)
Igen, az tényleg idegesítő, mikor azok adnak tippeket, akiknek első kanyarban összejött... Szerintem mi is tudjuk, hogy mi a dolgunk, ez engem nagyon bosszant. "Biztos más pózban kellene" - mit gondol, nem próbáltuk?
Pedig nem lehet mindenkinek mázlija, ennyi...
Csajok, ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy részlet a jusztis.blogspot.com-ot régebben szerkesztő anyuka írásából. :)
Hogyan legyen társadalmilag zavartalan a várandósságunk?
Próbálkozzunk legalább 2 évig sikertelenül teherbe esni.
Gratuláljunk szívélyesen terhességét éppen bejelentő barátnőnknek. Ettől érezzük magunkat önzetlennek, jóindulatúnak, higgadtnak. Közben gondoljunk arra, hogy "DÖGÖLJ MEG!!!" Ha nagyon kedveljük az illetőt, elég, ha arra gondolunk, hogy "A FRANCBA!!!".
Ha hazaértünk, dühöngjünk egy kicsit, majd napokig rágódjunk azon, hogy "De ő miért??". Majd rágódjunk azon, hogy "De én miért nem???". Váltogassuk a fenti két rágódnivalót, mígnem az őrület határára kerülünk. Mivel nem akarunk megőrülni, döntsünk úgy, hogy megszakítjuk a kapcsolatot frissterhes barátnőnkkel.
Ismételjük meg a kifejtett cselekvéssort összes alkalmas nőismerősünkkel. Ne felejtsük ki rokonainkat.
Kezdjünk komoly meddőségi problémával küzdőkkel barátkozni. Tisztázatlan eredetű meddőséggel küzdők, sikertelen inszáminációsok, lombikosok előnyben.
Essünk gyorsan, spontán teherbe.
Dicsekedjünk el terhességünkkel a fentebb jellemzett hölgyismerőseinknek. Ezután lássuk el őket tanácsokkal a fogamzással kapcsolatban. Kezdjük például azzal, hogy ne görcsöljenek rá. Ismertessük azon a véleményünket, hogy a teherbeesés elsősorban a megfelelő szexuális pózon múlik. Ha prűdek vagyunk, hivatkozzunk inkább a szex utáni gyertyaállásra.
Fejtsük ki, hogy felesleges haszontalanság az inszemináció és a lombik, hiszen ha jönni akar a baba, akkor jön is. Finoman célozzunk rá, hogy talán párkapcsolatuk hiányosságai az oka sikertelenségüknek.
Ha még mindig szóbaállnak velünk, nagyítsuk százszorosára terhességi panaszainkat, majd panaszkodjunk drámaian, és kérdezzük meg minden találkozás alkalmával, hogy biztos, hogy teherbe akarnak-e esni.
Élvezzük várandósságunk hátralévő idejét teljes zavartalanságban, termékenységi időn túljutott családtagjaink gyűrűjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!