Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kerhetnek tanacsot? Szerintetek?

Kerhetnek tanacsot? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap csináltam egy LH tesztet ami pozitív volt es ma is ami egy kicsit halványabb a tegnapinál de viszont ma érzem azt az alhasi fájdalmat amit ovunal szoktam akkor ez most mit jelent?

A teszt tegnapot mutat viszont ma érzem

A naptáram szerint ma van az ovum a multhonapban napra pontosan a teszt is es az alhasi fajdalom is aznap volt mikor a naptáram is mutatta

Parommal szombat/vasarnap ejszaka voltunk együtt szerintetek ha ma este osszebujunk lehet meg rá esély hogy elérjék a petesejtet?

A petesejt 24 órán at életképes igaz?

Azt hallodtam ismerosoktol hogy ovu elott egy nappal érdemesebb együtt lenni hogy időben felérjenek a petesejthez

Nektek akik mar szultek vagy esetleg terhesek mi a tapasztalatotok?

Ne haragudjatok ha buta kerdesek ezek ez a masodik honapunk es meg nem vagyok tapasztalt

ma 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem aznap van az ovuláció, mikor pozitív a teszt, hanem általában másnap.
ma 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszod

Akkor ha ma meg együtt vagyunk a párommal akkor az meg jo?

ma 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem éreztem az ovut, így nem tudom, hogy a fájdalomkor mi történik éppen... ha épp akkor reped a tüsző, akkor már lehet késő, mert a spermiumoknak is idő kell, míg elérik a petesejtet, és az a 24 óra a max., én inkább a 12 órán belüli megtermékenyítést olvastam megfelelőbbnek.

Ettől függetlenül nem kizárt, de a szombati együttlét is simán jó lehet még.

ma 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod
ma 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!