Kérhetnék egy pár tanácsot?
Végülis az lenne a helyzet, hogy már elkezdtünk próbálkozni a babókával és nem szedek semmit( vitamint meg ilyeneket) Januárban műtöttek méhenkívüli terhességgel nem vettek ki semmimet. Mit tanácsoltok hogy mit szedjek? Már az előző hónappban sem védekeztünk de semmi:(((( Annyira félek hogy nem tudok spontán teherbe esni. Valamiért mindig ide lyukadok ki gondolatban hogy mi van ha nem lehet babám:( Rettenetes! Tisztára bekattanok ha rá gondolok.
Köszi mindenkinek!!!
Ne görcsölj. A Femibion 800-at szedd és mérd az ébredési hődet, vagy használj ovutesztet és tudd, hogy mikor van peteérésed. Olyankor naponta legyen szex, de rendesen, fontos, hogy az apuka is rajta legyen a szeren, ő is szedjen e-vitamint pl. Menj el dokihoz, nézesd meg magad. Ezek mind olyan kis dolgok amik már egy felkészülést jelentenek. Ha készülsz, azzal már eleve elfoglalod magad, és megnyugvást fog jelenteni, hogy te teszel az ügy érdekében. Ezáltal nem fogsz majd rettegni, hogy jaj mi lesz, jaj hogy lesz. Ha kezedbe veszed az irányítást, lelkileg is úgy fogod érezni, ez tuti összejön, hiszen teszünk érte sok mindent. Nem vagyunk egyformák, de én a fent leírtak szerint készültem a babavárásra, így 6 hónap alatt sikerült. Én is sírtam már egy hónap után, hogy huha baj van, nem lettem terhes, pedig annyi szex volt. Nem jön az a gólya olyan hamar, türelmesnek kell lenni, jönni fog. De én nem hiszek a csak várakozásban, körülöttem sok olyan példa van, hogy vártak vártak, azt mondták, ugyan minek rágörcsölni, nem megyünk orvoshoz, csak majd 1 év próbálkozás után, aztán végül elment a nő másfél év próbálkozás után, végül a fiú is elment dokihoz két év után, erre kiderült, a spermaszámmal van a baj. Három ilyen is ismerek, és mennyi időt megspórolhattak volna maguknak, ha egyből megnézetik magukat, ha minden oké, tökéletes, már csak szorgoskodni kell az ügy érdekében, de ha nincs minden rendben, minél előbb derüljön ki, mert az idő csak megy... ezek a párok akikről írtam mind jóval 30 felett vannak.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de tényleg ne izgulj, lesz babád! Szedd a Femibiont, vagy legalább folsavat.
Az jó, ha szedsz vitamint. Az is, ha a párodat olyan étrenden tartod, amitől több esélyetek lesz (erről én nem tudok sajna többet, csak hallomásból, de pl a tojás állítólag jó). Irányultságodtól függően keress ezügyben természetes módszerekkel dolgozó szakembereket és/vagy medikálisakat.
Sajnos nem csoda, hogy nagy a félelem benned, mert az első gyerek előtt lelkileg nagyon nagy a "tét", az ember bizonytalan, hogy egyáltalán működik-e az életének ez az összetevője. Neked egy pici szerencséd van, a méhen kívüli terhesség ugyanis már bizonyítja, hogy lehet közös gyermeketek, már csak ki kell várnia a legkedvezőbb időt.
Az orvosi kivizsgálás is fontos állomás lesz, de egyéntől függ, hogy megnyugtat, vagy csak agyon stresszeled magad tőle. (Stresszelve tuti, hogy nem lehet gyereket csinálni! A lazítás a legfontosabb.)
Az említett dokid is azért mondta, hogy mi fordulhat még elő a műtét után, mert fel KELL világosítania, csak te ettől éppen nem nyugodtabb leszel... Pedig valószínűleg csak egy kis statisztikai esély létezik, ami ellen ráadásul tehetsz is: pl. kerüld a kismedencei gyulladás, felfázás esélyét. Öltözködéssel, táplálkozással, vitaminokkal, testmozgással (masszázs, hastánc), stb.
Jó még az Aviva-torna. (Nekem 2 ismerősömnél is bevált, bár nem azonnal hat.)
A nőknek nem minden hónapban van peteérésük, bár minden hónapban van menstruációjuk. A havi vérzés peteérés nélkül is lezajlik. Ezért érdemes inkább lazítani, és gondtalanul szexelni... :)
(Mennyivel rosszabb már az, amikor folyton azt kell lesni, nem volt-e lyukas a gumi, mert éppen nem akarnak gyereket.)
Sok szép, laza, vidám estét kívánok nektek!
(Még egy kis Tokaji is segíthet a lazulásban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!