Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérhetnék tanácsot? Mivel...

Kérhetnék tanácsot? Mivel számoljak, mikor lesznek olyan napok? Mit egyek/vegyek?

Figyelt kérdés
Majd fél éve próbálkozunk a harmadik babával,s csak nem akar jönni.Elég sok volt a feszültség,de ráadásul nagyon rendszertelenek a ciklusaim.32,37,34,42.Ez az utóbbi négy hónap.Azt hiszem pontosan nem is akkor próbálkoztunk legtöbbször amikor jó lett volna,vagy ki tudja.Számoltam is,hüvelyváladékot is figyeltem.Hőt mérni képtelenség.Ittam teát(cickafark,palástfű)...
2015. aug. 5. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen szabalytalan ciklusoknal az se biztos hogy van peteeres sajnos. Inkabb ennek az okat kellene megtalalni. Pcos, IR, pajsmirigyelegtelenseg allhat a hatterben, ezek mellett viszont kezeles nelkul nehez lesz teherbeesni, vagy megtartani a babat.Egy atfogo hormonvervetelt javasolnek, es ne nogyogyasszal hanem endokrinologussal ertekeltesd ki az eredmenyt!!!
2015. aug. 5. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vaterán rendelj LH tesztet, olcsón lehet kapni (kb 50 Ft/db), töménytelen mennyiségben, és naponta tesztelj, hogy elcsípd a peteérést.
2015. aug. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!