Ki jár 11dpo-nál?

Figyelt kérdés

Izgulok együtt? :D

4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁

2024. ápr. 29. 07:06
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/534 anonim ***** válasza:

En most ugy erzem non-stop hiszti van es rossz hogy nem tudok vele ugy foglalkozni, egyszeruen elfogytam idegileg🫣 mindent is csinal ami eletveszelyss

Kiscsaj nalam is egesz nap bulizik mar szinte😁

Nekem is az van tervben, de felek neki allni mert rengeteg munka lenne vele🙈 feher konyha es ferjem most sokat foz, pakol es ahogy kinez minden… hamarosan be kell mereszkednem😅 aztan johet a tobbi helyseg es vasarlas😅

Sajnos sokat pihenek, delelottonkent meg rosszul szoktam lenni, meg ujra vannak hirtelen szedulesek de mar nem merem a vernyomasom, mert tuti az. Szerintem mi ezt mar igy visszuk vegig🙈

En meg pont 2 napja nem ebredtem fel pisilni ejszaja, de ettol fuggetlen faradtan ebredek🙈

Neked amugy szokott feszulni, kemenyedni a pocak amikor mocorog? En mondtam dokinak, de elvileg mocorgasnal nem gond

#2es

okt. 11. 17:16
 432/534 A kérdező kommentje:

Halistennek nekem nem hisztizik annyit

Egyenlőre le tudom foglalni még

De nálunk is vannak nehezebb napok

Hát nekem muszaj volt mert a szekrenyekbe nem láttam át hogy mi hol van 🤣🤣 ki is sikaltam őket

De utána úgy fájt mindenem hogy muszáj voltam le feküdni:D ma nem is csináltam sokmindent😆

Lehet neked most rá tesz a front is nem?

Colat nem szoktál inni?

Én 1x kelek fel pisilni de utána alig tudok vissza aludni

Ma is 2tol majdnem 5ig fent voltam mire el tudtam aludni..

Ocskos is be volt porogve a pocakba:D

Ejjel nagyon aktív

De o mar most sokkal fájdalmasabb mozog mindt a kislanyom mozgott :D

Bar mondta a babamozin is a nő hogy nem csoda mert elég izmos lába van :D

Igen feszülni is egyre többet utána el mulik

Mondjuk valamelyik nap a kemenyedesen csak a magnezium még a pihenés segített

okt. 12. 19:26
 433/534 anonim ***** válasza:

Nalunk ilyenkor erzekelheto, hogy szuksege lenne a cicire, viszont mas, igy nem kell neki. Apas is lett, de kozbe anya is kell es forditva🙈 nem egyszeru mostansag kiigazodni rajta es harcolni kell vele, hogy aludjon, hiaba hulla faradt.

Ugyan igy vagyok en is, amiota a ferjem tobbet van a konyhaban😅 de azt hiszem meg kicsit tolom magam elott, mert szerintem en is kifogok tole purcanni😅

Oszinten fogalmam sincs. Nyaralasnal is elofordult hogy a delelott folyaman szedulos voltam, de aztan elmult. Jo hogy mondod, mostanaban 2 kavet ittam, de lehet ma az egyiket lecserelem colara, hatha jobb lesz😊

En is ebren szoktam maradni pisiles utan, mert utana meg erzem hogy extra szomjas es ehes vagyok🙈 korgo pocakkal meg nehez aludni😅

En nem gondoltam volna, de a nap nagyreszeben aktiv a kiscsaj, este nalam is jobban porog, amikor vegre elnyulok, valoszinuleg o is akkor erzi magat a legjobban😁

Nah hat akkor keszulhettek majd a pelenkazasokra is, amikor rugdos az izmos labaival😁

Neked is mindig a legrosszabbkor szokott bekemenyedni? Nekem altalaban ha csinalom a dolgom vagy megyunk setalni🙈

En meg nem kaptam magneziumot, marmint azt mondta a dokim, ha ilyen hamar el is mulik akkor meg nem szukseges, viszont plusz C es D vitamint javasolt a femibion melle.

Te miket szedsz?

#2es

okt. 13. 09:48
 434/534 A kérdező kommentje:

Akkor már neked sem cicizik a fiu?

Akkor úgy látszik a hűvösebb ido se nagyon segit a vernyomasodon mi?:/

Az a baj nálunk én vagyok a konyhába és én dobalok be mindent sokszor mikor a gyerek már hisztis igyekszem gyorsan el pakolni csak hát nem úgy pakolok el ahogy kene🤣🤣 de most mondtam szülésig már tartani kell a rendet ott mert még 1x neki nem allok🤣🤣

Ha meg a férjem van bent ritkán hagyjuk is.. 😆😆 mondjuk van amikor neki esik és o is kitakaritja rendesen de az ritka :D Mikor látja hogy nagyon hulla vagyok o csinálja de én meg nem nagyon szeretem mert akkor semmi sem ugy van ahogy én szoktam🤣🤣 Most 2 napja kicsit lazabbra vettem a dolgokat de nem is fáj a derekam annyira.. úgy hogy valószínű már nem nagyon tudom magam terhelni.

Én sem szedek mindennap magenziumit csak ha már erzem hogy kell . Főleg a láb gorcsre

Nekem is általában akkor ha csinálok valamit :D de most a napokban nem kemenyedett csak feszült ahogy a buksit nyomja ki :D

Ma is akkor buli volt bent rendesen hullámzott a hasam🤣🤣 most a férjem kezet is szét rugta :D

Már fáj a szemérem csontom valószínű beékelődött már a buksi

Lanyomnal is akkor kezdett el ennyire fájni

Akkor neked is akkor pörög ha le pihensz xd nekem is így van bár mostanság ülés közben is elég aktív de mikor lefekszem brutal😆🥰

okt. 13. 19:20
 435/534 anonim ***** válasza:

Nem, magatol elkezdte elhagyni ugy a 14.het korul. Bar igaz hogy sokszor is mondta neki, hogy faj anya cicije (meg most is ugy fajnak a bimboim🙈) aztan szerintem a mennyiseg is kevesebb lett es nem kerte, csak bujci van hozza. Viszont ha szules utan kerni fogja, akkor nem veszem el tole a lehetőséget😊

Ezek szerint sajnos nem, remelem nem mas van a hatterben. Vannak napok amikor jobb, de van amikor nagyon elviselhetetlen. Jatszora is ha lemegyek a fiukkal, csak szedelgek utanuk🫣

Mondjuk ez a felallas is ismeros, elofordul nalunk is😅 bar nagy szerencsem van, hogy sokszor megfoz helyettem es nem kell meg azt is nekem csinalni. Bar hozza teszem hogy vallalkozokent sokat van itthon, szoval jol esik a segítseg😊

Lekopogom, nalam nem jelentkeztek eddig görcsök, remélem annyira nem is fognak😅

Szerintem egyre jobban fognak pörögni szulesig🙈😁 utolso uh-n a feje bal oldalt volt, popso jobb oldalt lent.

Neked szokott olyan lenni, amikor beindul es rugdos, mintha ki akarna jonni mert annyira lent kapalozik? 🙈 Ram mar sokszor frászt hozott

Uh, ez is mennyire izgi😊 bar erzetre biztos kellemetlen. Nekem kisfiamnal nem volt ilyen, mert ő elso perctol fejjel lefele volt🙈 legalabb is az uh-kon tutira

En is erzem mar mindenhogy😊 ha ülök, oldalt fekszek, setalunk. Igazabol meg elvezem hogy mar barmikor erezhetem őt😊 Bar amikor fekszem es beindul, akkor mar van ami eleg eros es fura erzes😁

Es annyira hihetetlen, hogy holnap mar app alapjan 23.hetet betöltöm, ezzel belepve a 24-be🥰

#2es

okt. 14. 08:05
 436/534 A kérdező kommentje:

Akkor most ennyivel könnyebb azért gondolom neked is hogy nem cicizik

Nekem is nagyon fájnak a melleim

Legtöbbször meg melltartót sem veszek fel annyira érzékenyekek:D

Nekem lent van már a buksi halistennek nem maradt faros

Azon az 1 uhn volt faros amit írtam onnantól fejfekvesbe van

A lanyom feje is hamar beekelodott

Mar 30. Héten nála is alig tudtam menni emiatt🤣🤣

De szokott olyan lenni mintha ki akarna alul bújni na az nagyon kellemetlen 🤣🤣

Hát nekem minden 2. Héten 5 napot megy a 7bol szóval nem sokat van olyankor ithon

De mivel hatalmas a kert így inkább azt o szokta én meg a bentieket

1 fűnyírás kb reggeltől du 3 ig kitart neki akkora a kert :D

Plusz most hullanak a levelek is van mit csinálni:D

De szokott nekem is itt bent segíteni de jobban szeretem én meg csinálni:D

Addig o elvan a gyerekkel :D

Csütörtökön megyek meg 1 uhra

A tagulat miatt de most is nezte a doki az egyik már egyre kissebb szerintem nála is úgy lesz mint a lányommal hogy felszivodik 35. Hétre

Hát igen repül az idő pintér ma mondtam férjemnek hogy december elejétől már mehetek nstre :D

Vasárnap már én is töltöm a 29. Hetet :D durva azért :D

okt. 14. 08:56
 437/534 anonim ***** válasza:

Reszben konyebb, de szerintem ezert alszik kevesebbet, egyszeruen 12-14 orakat fent van, nem lehet elaltani es 10-12 orakat alszik. Most peldaul 14 ora ebrenlet utan csak 10 orat aludt. Ebbe azert bele lehet faradni🙈

Surun en sem hordok😅

Nalunk sajnos nincs sajat kertresz, igazabol bonyolult a helyzetunk itthon, de majd alakul😊 igy ha nem dolgozik akkor tud segiteni, ami a rosszulletek mellett nagyon jol jon.

Na, majd meselj hogy mi volt😊 lassan neki is fel fog szivodni teljesen🤞😊

Nagyon durva, hogy neked mindjart itt vannak az nst-k😁

En tegnap kiakasztottam a ferjemet a vedonoi talalkozas utan, hogy elgondolkoztam az itthonszulesen es szeretnek utana jarni🙈

Szamomra 2 opcio van, vagy itthon szulni vagy korhazba, de akkor 24 ora utan haza akarok jonni ha minden okes. Gyerkoc nelkul is vegigbogtem a bentletet, igy pedig hogy a kisfiam nem lehetne velem 4 napig, en lelkileg nem birnam ki… legroszabb elmenyem a szulesben, hogy a korhazban kell lenni, maradni🫣

#2es

okt. 15. 08:00
 438/534 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom nekem a lanyom nagyon jól alszik mióta nincs cici

Mondjuk mondtak is hogy leszokas utan nehéz lesz altatni meg ilyenek

Hát igen jó is az ha segítenek othon

Nekem sokat dolgozik így nem is várom el h hazajon aztán aljon neki a rendrakasnak meg ilyenek

De sokszor így is van hogy jön elmososgat meg ilyenek

Na mi volt a vedononel?

Nem tetszik az ötlet a ferjednek?

Én is sírtam csak akkor a kutyamertxd most nem is tudom mi lesz így biztos nagyon kileszek én is a kislanyom nélkül..

okt. 15. 14:59
 439/534 anonim ***** válasza:

Ha elalszik ő is jol es melyen alszik, csak mire eljutunk odaig kihullik a hajam🙈

Nagyon szeret porogni es menni, csinalni amit epp kitalal es az alvast igy feleslegesnek erzi🙈 bar ugy erzem ha aludna delutan, konyebben aludna este is, de egyszeruen lehetetlen lerakni.

Csak atbeszeltuk az utolso uh-t, meg hogy mi kovetkezik. Ilyenkor kisfiamrol is szoktunk beszelni, ő hogyan áll, merre megyunk vele eppen. Megbeszeltuk a 3 eves statusz idopontot is. Majd november elejen talalkozunk ujra, addigra megleszek a cukorterhelessel is😅

Nem, nagyon paras lett, pedig szerintem nem veszelyesebb, mint a korhazban, foleg hogy szigoru szabalyokhoz van kotve, ki es hol szulhet otthon. Nem igazan erti meg, hogy nekem a korhazi let maga a pokol, foleg a kisfiam nelkul. Jo apa a ferjem, de valamilyen szinten o is gyerek meg es nem mindig ugy figyel vagy huzza a hatarokat, ahogyan azt a kisfiunk viselkedese megkovetelne. A plusz segitsegunk pedig, hat… 3-4 nap alatt siman elkapatjak ugy a gyerkocot, hogy utana nem fogok birni vele, mert most kb en vagyok a “rosszzsaru” mert en szabok csak hatarokat neki, igy persze oda huz, ahol nem. Lelkileg most ugy erzem nagyon nehez es a kistesonal csak ettol feltem mindig is, hogy nem leszek itthon es mi lesz addig. Tudom, talan tul paras vagyok, csak ismerem a csaladom. Ugyhogy minden erommel azon leszek, ha nem is itthon szulok, hogy hamar johessunk haza, mert nalunk a korhazban 4 nap az alap protokoll, hacsak epp nincs telthaz🙂

Nalatok azert talan annyi konyebbseg van, hogy hamar kiraknak, nem? Nemtudom jol emlekszem-e, de mintha azt irtad volna, hogy nalatok 2 nap

Bar ez a keveske nap is pokoli lesz nelkuluk az tuti

#2es

okt. 16. 08:25
 440/534 A kérdező kommentje:

Hát lehet azért sem díjjazza a férjed mert félt titeket.

Szerintem nekem se nagyon díjjazná

Ők úgy sem értik szerintem sokszor hogy mi miről beszélünk a szülessel kapcsolatban

De hátha sikerül megértetned a ferjeddel

Nyilván csak úgy szulhetsz otthon ha közel a kórház nem?

Mert most pl én hogy faluban élek és kb 30 km a kórház nem hiszem h szulhetnek ithon

Bar én nem is mernek hogy őszinte legyek pedig amúgy szerintem is jobb mint a kórházban szules.

Hát ha úgy vesszük befektetessel együtt 4 napot voltam

De 2 nap szules utan igen

Kíváncsi vagyok most hogy lesz

Én sem szeretnék sokat bent lenni

Főleg hogy nekünk 0 segítség van

Annyi lesz hogy a gyerek amíg szülök majd valamelyik nagyszulonel lesz

Valószínű az enyémeknél mert a férjem szüleivel egyáltalán nincs el

Utána meg mikor megszultem hozza haza és együtt fognak bejonni utána

Valahogy nem tudom nekem is melyik lenne jobb a program csaszar vagy a sima szules

Nem akarok potya 28orat megint a szuloszoban feküdni azert hogy utána ugyan úgy csaszar legyen..

Ma megyek magánban most át tettem a másik időpontot mert valamiért a másik doki is mára adott pedig mondtam megyek megnézetni a tagulatot.. de végül m1 o is megnezi

okt. 17. 07:16
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!