Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Hát nekem kellemetlen a mocorgas most faros és lent rugdossa a holyagom meg nyomja :D
Úgy hogy nem bánnám ha vissza fordulna mert most brutal kellemetlen a mocorgasa 🤣
De örülök hogy érzem 🥰🥰🥰
Elkepzelni sem tudom, milyen lehet ugy erezni,bar vele még megtapasztalhatom, mert kisfiam vegig fejjel lefele volt🙈
Te mikor kezdted el erezni őt? Neked a lepeny hol helyezkedik?
Nekem mellso fali, most vagyok a 15. Hetben de meg nem erzem. Pedig a szivhangfigyelon egyre jobban hallani a mocorgasat is, ahogy odebb suhan😁
Azt hiszem kisfiamnal is mellso fali volt es 16.het korul ereztem mar😊
#2es
Nekem is a lányom végig fejfekvésbe volt
Fura is így érezni:D
Nekem is mellsőfali lányommal is az volt még most is
14-15 héten éreztem először most a alynomnal majdnem 20 hét
De jobban inkább a 18. Héten kezdtem most a fiúval érezni most már erősebben érzem
Nagyon izgatott vagyok, hogy mikor jon el az ido, hogy erezzem😊
Nem eszek tobbet, mint pocak elott, de most par napja megindult a sulyom, nem is ertem. Lehet, mert a kisfiam naprol napra kevesebbet cicizik🙈
15.hethez kepest eleg szepen latszik a pocakom most, kisfiamnal nagyon lassan kezdett igazan latszodni. Bar most 1cm szetnyilt hasizommal indultam neki a varandossagnak, ugyhogy szules utani evekben biztos lesz mit osszedolgozni a hasfalamon
#2es
Nem baj az amúgy általában hamar le megy a súly
Egyél amit szeretnél nyugodtan😊😊
Nekem már egy ideje nem cicizik a lányom
És hallod azóta alszom ejjel🤣🤣
Van egy két nap a foga miatt fel kel párszor de mióta nem cicizik alszik rendesen
Nekem már elég nagy a poci
Ma nagyon feszült fáj a derekam magnezium kellett rá
De utána el múlt biztos ezt a kis esőt érezte
És várja a fiad a picurt? :)
Jobban van már a kisfiú?
Oh, eszek en rendesen, nem is tudnam megallni mert folyton korog a hasam es ha leesik a cukrom akkor rrosszul vagyok🙈
Mi csak akkor alszunk jol ha rendesen vacsizik, kulonben kell neki ejjel a cici, bar onkiszolgalo, szoval ez kevesbe ebreszt fel. De mar most minimum 2x kelek pisilni ejszakankent…😅
Te most hanyadik hetben vagy?
Szerintem 15-hoz kepest nekem is nagy, vagy legalabb is az elso pocakhoz kepest😅
Halisten jol van, ugyan olyan rosszcsont mint regen, vagy meg iobban😂 Szerintem magat a valtozast erzekeli, de nem igazan erdekli, hogy mit mondok. Nemtudom hogyha majd mocorogni fog a picur, akkor hogyan reagal majd. Mi a mai napig osszebujva alszunk😊
Par naponta azert szoktam nezni a szivhangjat, akkor azert felkapja a fejet, hogy miez a hang, anya mit csinal, meg mondom neki, hogy meghallgatjuk a hugit. De ugy igazan semmi, de majd alakul😊
#2es
Nekem is jókat szokott vacsizni
De már nem is kéri a cicit egyáltalán
Issza a vizet is már rendesen
Mi is együtt alszunk ugyan úgy csak annyi hogy nincs cici 😊😊
Én a 20. Hétben vagyok most már egyre feljebb van a pocim
Hát akkor majd ha meg születik akkor már biztos érdekelni fogja
Nekem mindig mondja hallgassuk meg az öcsit meg nézi az uh képeit
Van hogy meg puszilja a pocim 😊
Nalunk is megy a viz ivas🙂 nalunk nemreg kezdett el igazan enni, azota neha ugy tunik, feneketlen lett a gyomra😅 valogat, de amit szeret abbol siman eszik rendes adagot, neha csak pislogunk😁
Egy reszem nekem nem banja, hogy van cici, mert meg en sem allok keszen elengedni ezt az idoszakot🫣
En is mar rendezem a dolgokat, hogy mind a 4en kenyelmesen elferjunk majd😁
En nyaralaskor leszek pont a 20.hetben, nagyon kivancsi vagyok mekkora pocival megyek😊
Olyan hihetetlen mennyire rohan az ido👣
Remelem valahogy feltudom kesziteni, hogy ne legyen tul feltekeny
Nagyon edes lehet, biztosan igy fogja imadni akkor is, amikor megszuletik🥰
#2es
Nekem amíg cicizett akkor is evett rendesen csak inni nem nagyon ivott
Néha nekem is hiányzik hogy nem cicizik de jolvan ez így legalább már ő is kialussza magát rendesen meg én is
Sokkal könnyebb így a terhesseg is hogy tudok éjjel aludni
Hát a féltékenység most nekünk 1 hónapja nagyon élőjött remélem nem lesz probléma ha megszületik a baba
Hát szerintem már neked is elég nagy pocid lesz 20 hetesen
Most ha már a férjem kezet meg fogom már az is baj🤣🤣
De majd úgy is be vonom őt is mindenbe amit a picivel fogok csinálni hogy ne legyen gond
De már várja úgy hogy remélem nem lesz gond😁😁
Lehet nalunk is ez volt a gond, igazabol amikor mar nagyon fajt a mellem, megkinaltam vizzel es elfogadta, igy valamilyen szinten lehet elkezdte elengedni, bar meg bujik hozza😊
Irigykedek🙈 hiaba alszik jol a kisfiam, 3-4 orankent ebredek pisilni😅 sot napkozben is hiaba voltam pisilni, folyamatosan azt erzem, hogy pisilnem kell😅 lehet a holyagomon eldegel eppen a kiscsaj😁
Szerintem teljesen normalis a feltekenyseg, hiszen a tesot csak elkepzelni tudja, megfoghatatlan dolog meg a szamara, bizonytalan idoszak ez szamukra es biztosan szules utan is lesznek ilyen idoszakok, de ha be van vonva akkor szerintem biztosan konyebb lesz😊 en keszulok arra, hogy fejek majd le tejet, hogy tudjunk anya-fia programozni is, amig a kiscsaj apaval lesz. Kisfiam 3 honapos koraig az asszimetriaja kaitt cumisuvegbol evett es halisten nem lett zavara, igy remelem a kiscsajnak sem lesz attol a par alkalomtol😊
Nyaralasig remelem megtalaljuk neki a megfelelo nevet, mar ugy szeretnem a neven hivni😊
Meg amugy annyira attudjak venni a mi hangulatunkat, hogy az felelmetes, szoval ha mi rapatazunk, hogy mi lesz vagy barmi, lehet ok is sokkal feszultebben kezelik a helyzetet. Nemtudom… en egyszerre felek es varom a ketgyerekes eletet😊
#2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!