Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Ha nagyon muszaj kerek, csak maceras nagyon.
Mindketto allapot ismeros🙈🙈 mara meg a szedelgesem is visszatert, gondolom ez a meleg ido hozza az alacsony vernyomast😅
Viszont kepzeld, vettem szivhangfigyelot (doppler) es megtalaltam a picurimat🥰 ő is jobb oldalt feszkel, mint anno a kisfiam😁
#2es
Én is hallgatom a picurkat már egy ideje szivhangfigyelővel már nekem is hamar meg lehet találni .
Bár nem nagyon szeretni van hogy el bujik🤣🤣
En nagyon megorultem, kisfiamnal nem emlekszem, hogy mikortol hallgattam, de atlagban betoltott 12-14 hettol irjak, igy boldog voltam, hogy betoltott 12. elott is meglett😊
Ő sincs oda erte🙈 mindig mondom neki, hogy gyorsan mutassa magat es beken hagyom🙈 nem mindig tudom addig megtalalni, hogy jo legyen a szivveres, de legalabb tudom, hogy ott van es ver a szive es ahogy novekszik, majd jobban tudok hallgatozni😊
Kisfiamnal Angelcaret vettem mert ugy bepromoztak, de nekem csalodas lett. Most Sonolin dopplert vettem, eddig jonak tunik😊
#2es
Én a lanyomnal 16. Héttől kezdtem hallgatni akkor vettem én is Angelsouds figyelőt
De most én is le akarom cserélni hangszórósra mert így csak én hallom mivel olyan halk a fulhalgato hogy borzalom .
En ezt most vinteden vettem, eddig tenyleg jonak bizonyult es most vettem hozza ultrahang gelt is🙂
Sikerult tegnap elinteznem az orvost, megvan az uj haziorvosom es megvannak a beutalok a holnapi vervetelre😊
Azok eredmenyeivel megyek majd vissza a haziorvoshoz es akkor lesz ekg meg ami kell🙂
Hihetetlen, hogy mar csak par nap es ujra lathatom babszemet🥰
#2es
Na örülök hogy sikerült elintezni😊
Te pénteken mész orvoshoz igaz?
Igen, majd penteken 1re megyek genetikaira😊😊
Ma reggel pedig tulestem az elso vervetelen is, bevallom igy hogy 8.30ra foglaltam, pokoli ehes voltam es leesett a cukrom🙈
Te mikor mesz a 2. genetikaira?
#2es
Én hiába mentem 7-re 9kor vették le a vérem :D de halistennek jól viseltem
Én hétfőn
En vittem magammal csokit, ahogy kiertem, egybol leultem es ettem is meg🙈 nem kivantam edeset, de legalabb helyre rakta a cukrom amig haza ertem reggelizni😁
Akkor mar neked is nemsokara itt van😊
Annyira izgatott vagyok, kisfiam kepeit nezegetem vissza, hogy melyik ultrahangon mi latszott. Vele kerek 13. heten voltam genetikain, most elvileg 12+3nak kell lennem penteken🙂
#2es
#2es vagyok
Kepzeld, megjott a sima laborom es a tokeletes tsh-m alacsony lett. A tartomany 0.550-4.780mIU/L es nekem meg 0.427 lett
Meg nincs a piros skalaban, csak nagyon meglepodtem, igy meg nem jartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!