Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Holnap viszont muszaj lesz egyedul elmennem gyerkoccel orvoshoz, bizom benne, hogy nem lesz gond.
Most intezem az uj haziorvost🫣
Meg hivom ma a vedonot is, nagyon kivancsi leszek
#2es
Hátha nem lesz gond
Nekem a lányommal a vége felé magasabb volt a vérnyomásom kellett rá szednem gyógyszert
Remélem most nem lesz
Nemsokara indulunk az uj haziorvoshoz, holnap pedig talalkozok a vedonovel is es megkapom a kiskonyvem😊
Mondjuk a magasabb az tenyleg nehezebb dolog, amiatt meg a korhazba ks siman bent fognak.
Nekem az alacsonyra csak annyit mondott, hogy sok folyadek es ha nagyon nem erzek magam jol, akkpr koffein tartalmut is igyak.
Drukkolok, hogy most elkeruljon a magas vernyomas🤞
Lehet beszeltuk mar, te melyik honapban szultel?
Nekem kisfiam novemberi es babszem pedig februari lesz, szoval mondhatni hasonlo idojarasi idoszakban szuletnek🙂
#2es
Ilyenkor lehet feketén kéne innod a kávét nem? Úgy erősebb
Hát igen de hálistennek 36-37. Héten jött elő gyógyszerrel szépen tartotta magát
Szülés után másnap már vissza állt.
Nekem szeptemberben született a kislány a fiú meg január elejére van írva de decemberben már fix kint lesz :D
Akkor lehet csak a szules kozeledte vitte fel a vernyomasod, de tok jo hogy gyogyszerrel tudtak tartani🙂
Amikor multkor vartam a dokimra a korhazba, volt olyan kismama aki a cukra es vernyomasa miatt kenyszerult befekudni, de azt mondta, miota bent van, mindketto rosszabb lett🫣
Szeptemberbe azert meg jo idok szoktak lenni, hatha a kissrac telen nem tornazza fel a vernyomasod😄
Szilveszteri baba?😉
Nekem amugy kerek 39.heten szuletett a kisfiam, bar ha nem jott volna idoben, az utolso heten mindent megtettem volna, nehogy inditas legyen🙈 Remelem babszem is hasonloan szeretne erkezni😊
#2es
Hát mondjuk elég nagy meleg volt még meg ugye végig vittem a nyarat. A poci is nagy volt menni alig tudtam úgy hogy nem csodálom hogy még terhelte már a végére a szervezetem :D
Hát remélem is hogy nem lesz magas a jó hideg időbe 😁😁
Nekem ha program császár lesz akkor kari után lenne valamikor nem tudom hogy működik azt tudom 39. Hétig csináljak.
Azt mondják a 2. Gyerek hamarabb jön hátha még indul neked 38-39 héten magátol😁😁
En azt se bannam, ha itthon szules lenne🙈🙈
Ma voltam vedononel, megvan a kiskonyvem😊 holnap pedig megyek ujra haziorvoshoz, mert tegnap megsem fogadott… volt egy potya korom…
Remelem most mar sikerul elinteznem, szerdara megvan az idopont vervetelre, csak beutalom nincs😅 jovo het penteken pedig vegre genetikai es utana kozoljuk a csaladdal😊
#2es
Telefonos egyeztetes utan ma szemelyesen kozoltek, hogy bocs, megsem vesznek at… hat a hormonjaimnak koszonhetoen szepen elbogtem magam🫣
Ugyhogy jovo heten lesz 2 napon orvost vadaszni es beutalot szerezni…
De amugy mar nagyon varom a genetikait es hogy ne titkolozzunk, bar valamilyen szinten nyugisabb, hogy nem tudja senki😅🙈 szoval kettosseg van bennem, de vagyok annyira faradt, hogy mar ez sem erdekel. Ez a mai nap valahogy totalis kaosz lett
Nalatok miujsag?😊
#2es
A régi orvosodtol nem tudsz kérni beutalot?
Elhiszem hogy várod én is vártam nagyon😊
Én meg vagyok 3 napja rohadtul álomkóros vagyok :D ma délután csak ettem eddig olyan éhség rohamom lett🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!