Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Nem, valamiert most mas protokollt kovet a dokim, ugyhogy en meg csak most kezdek neki mindennek.
Úgyhogy hetfon telefonalhatok parat🙈
Melyik eredmenyre kellett ilyen sokat varni?
#2es
En mar nem is emlekszek, hogy elso gyerkocnel mennyit kellett varni ezekre🫣
Viszont a cukorterhelest nem varom, annyira nem esnek jol a cukros dolgok🙈
#2es
Neked a háziorvos csinál ekgt vagy a belosztályra kell menned?
Most már hamar fel fognak gyorsulni az események 😁
Amúgy q cukorterhelésre vissza terve én is így vagyok vele :D
A kislányommal kifejezetten jól esett mert vele rendegeteg edesseget ettem viszont most abszolút nem birom el viselni az edeset😅
Ez egy jo kerdes, mert most megyek majd hozza eloszor🙈 viszont ha nem o csinalja, akkor lehet maganba gyors megcsinaltatom
Most mar vegre kezd tenyleg valosagosnak erzodni😊
En ahhoz kepest, hogy az elejen kivantam az edeset, most egyenesen rosszul vagyok ha csokira vagy gumicukorra gondolok🙈 a kremes sutik, amik nem extra edesek, azok viszont vonzanak😂 most is frissito desszerteket csinalok, kozben ferjem foz heti 5 nap, igy egeszseges kajakat viszek be, a sulyom is igy szepen stagnal, 1kg mozgasterrel🙈
Most miket kivansz jobban? En kisfiamnal hust, tesztat, gyumolcsot es kavet minden mennyisegben, illetve az elso trimeszterbe szendvics😁
Most is elsobe szendvics az fix, teszta, zoldseg, gyumolcs… de elvagyok kevesebb hussal es nem kivanok extran a kavet
#2es
Én eleinte se kívántam egyáltalán
Kívános nem vagyok viszont inkább a sosabb dolgokat eszem meg
Gyumi az nálam is megy de az sem ez a nagyon édes
Nektarint eszegetem
Úgy főt kajat annyira nem kívánom amúgy de meg eszem inkább mindt a szendvicset :D
En folyamatosan ehes vagyok, bar talan mar picit csillapodott🙈
Most azt varom, hogy a vernyomasommal is legyen valami, mert igy sehova nem merek elindulni kettesben a kisfiammal. Hirtelen jonnek ram ezek a mindjar ossze esek hullamok.
En savanyu almat szoktam enni, de most kaptunk mi is mindenfele barackot😊
#2es
Hát én hiába vagyok éhes semmi kedvem nincs enni😄
Az nem kellemes hogy ennyire ingadozik
Így nagyon én se mennék sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!