Ki jár 11dpo-nál?
Izgulok együtt? :D
4nap múlva nem várom. Hátha van valaki még rajtam kívül, aki pár nap múlva nem várja 😁😁
Ugy nez ki zuzodas lehet, amitol kimelo mozgast vegez. Most varunk, mert 4-6 het is lehet a zuzodas gyogyulasa aztan elobb vissza megyunk az oszterapeutahoz, hogy nezzen ra.
De ezen kivul halisten semmi, nem lett maradando baja es egy igazi kis hős❤️ nagyon megdolgoznak a védőangyalai
Mit mondtak a vesetagulatra? Mitol lehet vagy rendbe jöhet még igy pocakba?
Mikor kell menned sztk-ba?
#2es
Csak többször fognak uhzni
Kislányomnak is volt 35.hetre felszivodott.
Általában mire megszuletnek felszivodik
Meg nagyon alacsony besorolásba van ő is szóval csak ellenőrzik más teendő nincs
Orulok, hogy akkor nagy esellyel ez “csak” egy kis kellemetlenseg ami magatol megoldodik🤞🙂
Neked az elso trimeszteri vervetelen jo lett a tsh-d?
Ma jott meg a kombi teszt eredmenye, halisten alacsony kockazat a leggyakoribb szindromakra, meg ugye az uh is jo volt
#2es
Kedden kell mennem majd uhra
Igen hálistennek
Nekem jó volt minden eredményem
Milyen tesztet csináltattatok?
Akkor már ott is írta a baba nemét nem?
Az akkor mindjart itt van😊
Csak a sima kombit, ami mas alapjan nezi mint a draga tesztek es annyi minden nincs is benne. Ez kb 10ezer forint, Down (T21) - Edwards (T18) - Patau (T13) szindromakat nezte csak, kockazatbecsles
A nemét se mutatta ez a fajta, bar ugye nem is volt szukseges, mert uh-n egyertelmuen mutatta, hogy ő kiscsaj😁
Ja csak azt hittem mutatják
Én tegnap voltam védőnőnél 2kg-nál tartok eddig
Kedden klinika uh 2-án meg magándoki
De nem bánnám ha ő lenne akkor is a klinikán mikor megyek uhra :D
Milyen mazlista vagy😊
En most par napig nem allok merlegre, mert tegnap pizza napot tartottunk es akkor mindig megugrik a merleg😅 de en igy a 14. Hetben szinten 2kg pluszba mozgok. Viszont most mar szeretnek elkezdeni valamit mozogni, a sok szedelges miatt azert sokat pihentem.
Majd irj, mi volt kedden😊😊
En aznap megyek vedonohoz es 4-en a dokimhoz 😁
Szeptember 16an pedig a 18 hetes genetikai😊 ott viszonylag tagabb intervallum volt, igy nyaralas hetere hagytam, mert ha megint kisebbnek merik, akkor se gond ott mar😊
Meg megvan az osszes magan idopontom a dokimhoz egeszen januarig, utana meg mar az Nst-k kezdodnek, ugyhogy ha gond van, utana mar csak korhazba nez ram ha szukseges🙂 kisfiammal is o vett fel osztalyra, de sajnos szulesnel mar pont nem volt bent
#2es
Nekem is a gyors kajak csúsznak inkább:D hol pizza hol meki 🤣🤣
A főtt kaja annyira nem megy de meg eszem :D
Az a baj én ritkán futottam össze a dokimmal mikor a kislányom vártam vagy akkor mentem mikor már ment vagy nem volt bent :D ritka volt . Viszont mikor szuloszobara be jöttem akkor ott volt csak nem nála szültem mert ugye nekem el húzódott
Hat en most ugy bepizzaztam, hogy ugy erzem mostanaban ra sem birok nezni😅
Nekem csusznak a rendes kajak is, meg sokszor salit vacsizunk sok zoldseggel, sajttal es tojassal, ami most nagyon jol esik. Illetve a gyumolcsot is kivanom, csak “pucolni” vagyok lusta🙈
Plusz maradt a szendvics mania tovabbra is😅
Ja es tovabbra is sokszor rosszul vagyok a vernyomasomtol, iszonyatosan sajnalom a kisfiamat, hogy nem tudok minosegben sokat adni neki, viszont most legalabb az apukajahoz is kezd jobban kotodni, sokat mennek jatszira kettesben, mert en szedelgek ossze vissza…😔
Akkor hasonloan kerulted te is a dokidat a szuloszoban😅 En bizakodok, hogy most nem keruljuk el egymast, bar kisfiamnal a doki csak varrasra jott be, azon kivul nem volt ott.
En most nagyon azon vagyok, hogy tudjak “ambulans” szulest csinalni, nem akarom a kisfiamat itthon hagyni 4 napra, abba lelkileg belehalnek
#2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!