Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok új vagyok!(G)
Én szombatra nem várom vagy vasárnapra.
Kedves A! Szerintem 15-ös lh-val próbálkozhatsz, mert jóval érzékenyebb. Nekem 20-as van, és nekem ez pont megfelelő.
A! Nekünk is az átjárhatósági volt az utolsó lépés, úgyhogy jól tudod!😊 Nincs sajnos jele, ha nem átjárhatóak és máshogy nem is lehet megnézni. Én is először megnézettem a 3-5. napi és a 21. napi hormonokat. Ezután voltam egy 3 pontos cukor és inzulinterhelésen és egy teljes vérkép mellett megnézettem az Anti Müller hormonomat, a pajzsmirigyemet és a D-vitamin szintemet. Ezzel egyidőben a férjem is elment egy spermavizsgálatra, ami az alapvető információk (mennyiség, mozgás) mellett HBA-t és a DNS fragmentációt is néztek, amik kicsit speciálisabb adatok, de ugyanolyan fontosak!! Aztán maradt a petevezeték átjárhatósági..☺️ Szerintem ami még nagyon fontos, hogy mindenképpen egy meddőségben jártas nőgyógyásszal konzultáljon az ember és ő elemezze ki az eredményeket, mert az a tapasztalatom, hogy egy normál nőgyógyász nem veszi észre az esetleges jeleket az eredményeket!
J.
Szia G🙂
J..köszönöm,nekem is hasznos volt ez az infó,A.köszi hogy megkérdezted,épp akartam.
I
G! Szia. Köszi, hogy írtad. Igazából nem tudtam, hogy létezik 15-ös, én még sose találkoztam vele. A tízesről meg azt gondoltam, hogy rosszabb lenne, sokáig lenne +. Hőmérőzöm is, meg érzem is az ovut, szóval így 2napon belülre be tudtam lőni, de majd szétnézek azért.
J! Neked is köszi. A pajzsmirigy nincs a hormonlaborban? Nekem volt benne. Az Anti Müller micsoda? Ja, igen, meg az IR-től is félek. Na, de mitől nem?🤣
A.
Jó reggelt,nekem megjött csajok.Legalább nem késett sokat.Kezdődhet az új hónap,hátha ez a befutó 🙂
I
Próbáljátok ki a clearblue digitális ovu tesztet, én netről rendeltem. sipopatika vagy a pingvinpatika oldalon szokott olcsóbb lenni. 10 db van benne :)
F
I! Sajnálom🙁És picit irigyellek, hogy ilyen pozitív tudsz maradni. Én is azt érzem, hogy holnapra tuti, az lesz, amit nagyon nem vártam. Mára teljesen egyértelmű lett. Megszűnt a mellfájdalom, a hőm se elég magas, a hasam is fajdogál kicsit. Végig tudtam, hogy ez is egy sikertelen hónap, de nem tudom megszokni. El is ment a kedvem az egésztől.
A.
Egy darab tüszőnk van ! 😍😍😍 Mennyivel jobb érzés … kell a tudat hogy majd a következő hónap!
Muszáj hogy kapaszkodjatok valamibe lányok! I , A, M R a következő a Mi hónapunk!!! 😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!