Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/4814 anonim ***** válasza:

Sziasztok..csajok,hova tűnt mindenki? Kismamáink hogy vannak?

I

2022. dec. 12. 07:57
 472/4814 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Pont ma akartam írni I!

Nálam a következő a helyzet: Most vagyok a 4.dpo-n, megint bent voltam tegnap az ügyeleten mert görcsölt a hasam..

Most sárgatest cisztám van a változatosság kedvéért:D

Egyenlőre nem tesztelek mert nem volt pénzem megrendelni őket / szerintem nem is fogom/ , ami azt jelenti hogy csak 22.-én veszek/ csinálok 1 db tesztet ami naaagyon messze van.

I, R, M ti merre jártok?

Többiek hogy vannak?

Ééés a kismamák? :)))

2022. dec. 12. 09:10
 473/4814 anonim ***** válasza:

Oh,mit jelent ez a ciszta pontosan,Kérdező?

Nálunk a szokásos bolondéria,ki sem látszom a munkàból.Igazából fogalmam sincs mikor lesz ovum,most vagyok menzi utan a 11 napon.Tegnap valamiert nagyon belenyilallt a jobb petefészkembe,de kb.ennyi.volt,más tünet nincs.Valahogy most nem figyelem magam- hál istennek.

I

2022. dec. 12. 10:09
 474/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Most találtam a kérdésre.

Dec 3-án lett pozitív az LH tesztem. A ciklusom rendszertelen így ehhez a naphoz viszonyítok.

V

2022. dec. 12. 10:12
 475/4814 anonim ***** válasza:

Szia V🙂

I

2022. dec. 12. 10:30
 476/4814 A kérdező kommentje:

I, azt jelenti hogy túlstimulálódott a sárgatest és nem állt meg a növekedésben és ezért fáj a hasam.

Elég kellemetlen , de legalább nem fakadt ki.

I csinálsz ovu tesztet? Vagy nem figyeled ennyire? Szerintem az segítség ha tudod mikor van!

V, az Lh az amit az ovu. Teszten figyelhetünk?

Kicsit elvesztettem a fonalat.

Ha akkor volt ovud akkor már tesztelhetsz lassan nem?

Csináltál már vagy megvárod a 14 napot?

2022. dec. 12. 10:32
 477/4814 anonim ***** válasza:
100%

Visszaolvasgattam és láttam, hogy van már V betűsünk :)

Leszek akkor V2.

Igen, LH tesztnek szoktam hívni az ovu tesztet.

13-an terveztem először tesztelni, de természetesen van már egy adag negatív tesztem ami tudom, hogy nem jelent semmit. Ugyanakkor ha pozitív lenne az sem lenne garancia semmire. Tesztfüggő vagyok 🤷🏽‍♀️ 32-46 nap között jön meg. Mindig változó így nem tudom mikortól késik. Ez az első hónap, hogy LH teszttel kb be tudtam lőni az ovu időpontját. Szerintem legkorábban holnap mutathat valamit és az sem biztos. Férjem most ment venni 2 Predit.

2022. dec. 12. 11:04
 478/4814 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,nagyon gondolkodom az ovu teszten.Par ciklust vegigcsinaltam,de nem volt erdemêny,illetve soha nem volt olyan erős,pedig a vérteszt alapján mindig van ovum...Vagy lehet valamit rosszul csináltam? Este végeztem a teszteket..lehet,hogy nekem inkàbb reggele van az Lh csucs?A tesztek 10.es erzékenységűek voltak.Tanácsokat szivesen fogadom.🙂Kérdező,aha..igy mar világos.S már jobb?

I

2022. dec. 12. 11:10
 479/4814 anonim ***** válasza:
100%

I:

Nekem a tesztekkel volt a baj majdnem mindig. Először facelle volt. Itt feltelezem, hogy 2 nappal később kezdtem a tesztelést és azért nem lett igazi erős pozitív. (Szamolasom szerintem legalább 1,5 héttel korábban kezdtem) Viszont kb 2 hétig csináltam és egy ici pici hiányzott ahhoz, hogy + legyen. Így folyamatosan agyaltam, hogy nem jó az időpont. Később kell, előbb kell. Aztán már napi 2-3 is volt.

Livsane: itt már az előzőnél is korábban kezdtem a tesztelést. Itt meg mindegyik negativ volt. Szinte láthatatlan volt a csík. Peteerest pedig éreztem és hő is igazolta.

Expect teszt tökéletes volt.

2022. dec. 12. 11:20
 480/4814 anonim ***** válasza:
100%
V2 voltam.
2022. dec. 12. 11:20
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!