Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sz! Ez engem is érdekelne! Nekem is fel szokott menni ciklus 2.vagy 3.napján egy napra, de most a 3.napon felment és 4.-en még feljebb. Ilyen nem szokott lenni, félek, hogy valami rosszat jelent. Légyszi, ha valaki tudja, ossza meg velünk!
A.
Ma vagyok a 15.ik ciklusnapon szerintetek ez az LH teszt pozi? A felső a tegnapi.
Én ezeken sosem tudok kiigazodni :) de ma mintha éreztem volna enyhe szurkat a jobb oldalamon.
(R)
Szia R...szerintem ez holnap lesz pozi,még mintha egy leheletnyi kellene a teljes egyformàhoz.De lehet rosszul làtom.
I
R szerintem ennél pozitívabb nem is lehetne !
Én beadtam a tüszőrepesztőt, hajrá lányok itt a következő hónap!
Nem értem nekem miért nem olyan erős a csík sosem mint másoknak. Múlt hónapban is ilyen volt a legerősebb. Dehát mindegy. 😄😄😄 Ezek szerint tegnap volt pozi mert mára gyengült. Viszont mára lett nyúlós a nyákom 😄 a fene se érti ezt. Ennek így kell lennie? Bocsi ha hülyeséget kérdezek
(R)
Igen nagyon izgalmas! 🤩
R, nem emlékszem de neked néztek hormonokat? Ott minden rendben van?
R ovud lehetett a 15 cn.en de valszeg akkor most repedt meg a tüsződ?
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!