Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/4814 A kérdező kommentje:

I én is nagyon tartok tőle azt mondják hogy nagyon fájdalmas , de közben meg annyira aggódom hogy lehet hogy ott a baj… még adok pár hónapot neki 🫣

Hu nekem 22.-én kell az első tesztet csinálnom , ha negatív akkor 2 nap múlva a következőt.

Addig progeszteront szedek 😊

Ki hol tölti a szentestét? 😊

2022. dec. 12. 20:56
 492/4814 A kérdező kommentje:

Lenne egy kérdésem : Nekem elvileg eddig nem volt peteérésem, legalábbis nem volt elegendő hormon a rendes működéséhez, előző hónapban kaptam először stimulálást/hormonterápiát és akkor csak kicsit, most pedig nagyon megnövekedett a "folyadék" mennyisége odalent , nektek is szokott lenni ilyen?

Én nem tudom mi a normális de nekem nem volt ennyi:DD

2022. dec. 13. 08:50
 493/4814 anonim ***** válasza:
100%

I: ez elég bonyolult. Mondjuk azt, hogy ez volt az első hónap.

Mai predictor negatív.

Kérdező: nekem mindig van folyásom. Szépen mindig egyre több lesz és változik az állaga. Az egész ciklus alatt csak néhány száraz napom van.

V2

2022. dec. 13. 09:43
 494/4814 anonim ***** válasza:
100%

Huuu csajok én nagyon lemaradtam😅

Drukkolok mindenkinek, karácsonyra a pozi tesztekért🤞🏼

Kérdező - az nagyon jó jel, hogy bő folyásod van, főleg ha ez a tojásfehérje szerű, segíti a spermiumok mozgását 😁

Mi pénteken megyünk uh-ra nagyon izgulok, végül dokit váltottam közelebbire, hozzá meg így volt hely. Hányinger, öklendezés van, hányni hálisten nem hánytam eddig. Mellem is hol fáj hol nem, fura az egész, mostanába a derekam fáj még. 😅

L

2022. dec. 13. 12:22
 495/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Már egy ideje nyomon követem a beszélgetéseteket, tetszik az összetartó csapat. :) Látom sokan féltek az átjárhatósági vizsgálattól, de ne tegyétek. Igaz nekem az nem volt, de nyáron méhenkívüli terhesség gyanúja miatt volt egy laparoszkópiás műtétem, a mellettem fekvő lánynak pedig átjárhatósági. Kb ugyanaz a procedúra volt. 3 picike vágás, egy-egy öltéssel lett összevarrva. A gáz miatt kicsit kellemetlen volt pár napig, de másnap már simán járkáltam, egy hét múlva kiszedték a varratokat és már semmit se éreztem. Nekem is oldottak bent pár összenövést is, ami a császár miatt alakult ki és végig kellett járniuk a petevezetékeket, hogy nem tapadt-e ott meg baba, azt nem lehetett érezni. Szóval ne féljetek tőle. :)

Meli

2022. dec. 13. 13:35
 496/4814 A kérdező kommentje:

V2, L köszönöm!

Kicsit furcsa mert nekem eddig semmi nem volt, de nagyon izgi hogy most van :DD

L majd küldj képet ha mentek UH-ra! <3

Meli! Üdv közöttünk, ti is próbálkoztok most ezek szerint?

Az az igazság hogy én nem azt hallottam hogy altatnak közben. Az orvosom is azt mondta hogy ébren kell lenni, és úgy vezetnek fel folyadékot meg minden ezért félek tőle nagyon.. De tavaly decemberben volt egy kémiai terhességem szerintem mert iszonyatosan szédültem pár napig és minden bajom volt, 2 hétig nem jött meg, de teszt nem mutatta ki.. De én úgy érzem belül hogy az volt, így akkor talán nem kellene átjárhatósági :)

2022. dec. 13. 14:29
 497/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, ma vagyok 8+5 hetes, tegnap voltam dokinál, növekszik a csöppöm, egyelőre tökéletes minden, és én is jól vagyok továbbra is. Csak folyton éhes vagyok :)

F

2022. dec. 13. 14:56
 498/4814 anonim ***** válasza:
100%

Engem altattak a műtéthez és az átjárhatóságira érkező szobatársamat is. Nem volt semmi vész. :) Közben utánajártam, több módja is van az átjárhatósági vizsgálatnak, a szobatársamnak gondolom akkor az elsőhöz hasonló volt, bár nem kellett a kórházban maradnia.

[link]

Mi nem próbálkozunk, 10+2 kismama vagyok, csak itthon vagyok majdnem az eleje óta, mert vérzek és sokáig azt se tudták honnan. Most találtak egy kis haematomát, úgyhogy talán az a ludas… közben pedig igyekszem elterelni a gondolataimat a nyomoromról és a háttérből szurkolok nektek. :)

Meli

2022. dec. 13. 15:09
 499/4814 anonim ***** válasza:

Én 24.re nem várom

Lh teszteltem 3 napja volt igazán pozitív az lh

Ma megyek dokihoz nekem is stimuláló honapom volt 4.closti

2022. dec. 14. 08:36
 500/4814 A kérdező kommentje:

499, neked nem volt semmi komplikáció a stimulálásnál?

Nem fájdalmas a peteérés?

2022. dec. 14. 08:45
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!