Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Tesztel valaki ma vagy holnap?
Apró görcsöket érzek a jobb oldalon már másfél órája. :) Ez nem a menstruációs görcs. Már teljesen feladtam, de most újra reménykedni kezdtem.
V2
499es vagyok első hónapba éreztem
Többiben semmit nagyon
Most ebbe a hónapba érzem nyilal szúr feszít a petefészek meg hát puffadok.sajna ma nem volt az orvosom beteg lett úgy hogy nem tudom mi a helyzet az ovu teszt is 3 nappal ezelőtt volt pozitív ,neked mi volt ?
(R vagyok )
Sziasztok! Látom mindenkinek most kezd izgalmas lenni ez az időszak. Drukkolok mindenkinek! :)
Nekem erősödnek az ovu tesztek, szerintem holnap, vagy azután lesz ovulációm. Elkezdtünk próbálkozni, legkorábban 30-án tesztelhetek,de lehet az is korai lesz.
Kérdező, most hogy vagy? Elmúlt a fájdalom? A nyák egyébként nagyon jó, pontosan tudod követni,mikor mi történik.
Érdemes olvasni Cserháti-Herold Janka írásait, nagyon szépen levezeti a dolgokat.
V2 csináltál tesztet?
V.
V igen , új kör mindenkinek szurkolunk!! :)))
Karácsonyi babák is lesznek itt én érzem❤️
És újévi babák is 😍
V köszönöm összességében javult a helyzet! Már nem probléma ülni sokat, még érzem hogy ott van de mellette tudok dolgozni :)
Ti is készültök karira?
Hát egy valami nagyon zavar .. olyan falási rohamaim vannak hogy elképesztő… már kipróbáltam mindent , ettem többet reggel , kevesebbet délben és este, rostokat , többet inni stb.. nem használ semmi.. kopog a szemem egész nap… borzasztó, nekem mensikor is ez szokott lenni .. hát vannak hátrányai ennek a peteérésnek 🫣❤️
Sziasztok. Úgy döntöttem, hogy mégis adok egy esélyt a decembernek, de már meg is bántam.😕 Nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz ovum ebben a hónapban, vagy ha valami csoda folytán mégis, akkor csúszik, és az nekem már késő sajnos. Ráadásul meg is fáztam megint, így a hőmérőzésre se tudok igazán támaszkodni. A szokottnál is hamarabb elengedtem ezt a hónapot, máskor legalább az ovut meg szoktam vele várni 😂
Tehát a szokott hurrá optimizmusommal jobb lesz, ha inkább csöndben figyellek titeket és drukkolok mindenkinek🤞
A.
V2, nagyon jó, gratulálok halkan :) Mióta is próbálkoztok?
Kérdező, örülök, hogy már jobban vagy. Nekem a falásrohamok a mensi előtt 1 héttel szoktak lenni. Ovu előtt amikor megugrik az LH szint,akkor hányingerem van.
A karácsonyt ne is említsd :D Már 2 hete a munkahelyemet díszítjük, meg ajándékokat csomagolunk, szerencse,hogy ma végre végeztünk mindennel. Itthon egyébként hétvégén fogunk fát venni,aztán jövő héten díszítés, csomagolás.
Ti hogy álltok a készülődéssel?
A. Neked jobbulást kívánok! Nem erősödnek az ovu tesztek, vagy honnan gondolod, hogy nem lesz ebben a hónapban ovud?
V.
V! Köszönöm szépen. Semmi jele, nem érzek semmit. Nyák is alig. Tegnap 1 napra felment a hőm, aminek nagyon nem kellett volna, már ez is megijesztett. Ugye, ovu után kéne, de még tuti nem volt. (Akkor még nem voltam beteg, ma kezdődött, szóval az nem lehet magyarázat.) Tesztet 3.napja csinálok, kicsit erősödik, de ilyenkor már + szokott lenni(12.nap), vagy legkésőbb másnapra, de most nagyon halovány még🙁 Ezért mondtam, ha véletlenül+is lesz, az már nekem késő.
A.
Sziasztok. Én is (R) vagyok, aki az első naptól itt van a beszélgetésben, úgy hogy össze ne keveredjünk egymással 😄😄😄
Én ma vagyok azthiszem a 8.dpo.
Derékfájás maradt, nagyon enyhe menszi szerű alhasi görcsöcskék, itt ott hasszurka, hol jobb oldalt, hol bal oldalt, de van hogy középet. Nagyon enyhe tejszerű folyásom van. És fájnak a melleim. Egyéb különöset nem érzek, de ez mind mind lehet pms és megfázás is. Ja és jól kirügyeztem :) tele vagyok pattanásokkal. Még egy egész hét van a nemvártig. Addig szerintem megkattanok. Tudom hogy múlt hónapban is voltak ilyenek... Minden amit leírtam. Kivéve a folyást, akkor száraz voltam mint a szahara. Nem gondolok már bele semmit, de azért titokban nagyon reménykedek.
(R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!