Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I: igen lehetett kémiai is akár.
Ez a teszt nagyon jó. Tegnap csináltál? 6-7 óra körül is érdemes lenne szerintem. Lehet akkorra már pozitív lesz.
Ezt akartam kuldeni a száradás utánit.
Csinalok este is,kicsit bezsongtam ez olyan izgi😅😅Szóval nem remênytelen?
I
Tegnap picit halványabb volt,de azt kidobtam🤷pedig jó lett volna összehasonlítani
I
V2 - Nekem a facelle halványabb volt végig mint a predi, esetleg fotód van róla?
I - jaj de izgi, szerintem ez estére már pozitív lesz, nézz egyet 18 óra körül nekem mindig akkor volt pozitív, az LH hormon délután termelődik☺️ Drukkolok🤞🏼
R, Kérdező - Nem tudom, hogy bírjátok ki tesztelés nélkül, már tuti bennem lenne, hogy teszteljek.
Kérdező te hány dpo-n vagy?
Jaj lányok én már annyira izgulok a holnap miatt…Annyira várom, már kell hogy legyen szívhang illetve baba formája kell hogy legyen. Izgatottak vagyunk nagyon a férjemmel.
L
L!! De vártam,hogy írj..ez olyan izgalmas,biztosan minden rendben lesz a pocak manóval.Majd kérünk jelentést❤️
Tegnap voltunk együtt a szerelmemmel🤭gondolod,hogy esetleg az is jó időpont?Ma nem tudom mennyire sikerul összehozni😒bocsi a hülye kérdêsért...
I
I - Ha a mai nap pozi, akkor holnap legyetek együtt, az tökéletes lesz úgy!
Pozi teszt után olyan 24-36 óra míg reped a tüsző, de a hímivarsejt akár 5 napig is él odabent megtapadva úgyhogy simán jók vagytok! Drukkolok nagyon!❤️
L
Akkor megnyugodtam,köszönöm😘
I
I! Nagyon durva, hogy ilyen egyformán haladunk. Mintha az én reggeli tesztemet raktad volna fel😂Én még este mindenképpen akarok egyet csinálni, remélem, hogy erősödik, mert olyankor másnap már halványodni szokott. Sajna, tegnap volt a dolog, így nem látok túl nagy esélyt a találkozásra, de azért reménykedem meg egy picit, hátha egy kislány ki tudja várni 🤣 A náthám miatt ma 37,0 volt a hőm, szóval az nagyon nem segít, csak a tesztben bízhatok, hogy mutat valamit.
A.
A!.. no igen én is ebben remênykedem,hogy esetleg a tegnapi is elegendő,párom nagyon szeretne kislányt🥰.Mai napunk necces,párom összejövezelen lesz a cégben..oda csak nem lopózhatok utàna.😂😂viszont reggel...🤔🤔😅
Szóval igen..jó egyformàn haladunk.🙏Influenzás lettél? Mi két hete voltunk betegek.
I
I! Nekem is jobb lenne kislány, de azért a fiút se hagynám a kórházban 😂
Nem, csak szokásos nátha. Idén meg 1 hátravan 😁A múltkori 3 hétig tartott, rosszabb volt, mint a covidom. Ez most ilyen klasszikusnak néz ki, remélem, pár nap és vége.
A holnapi még biztos jó lenne neked, csak ott sanszosabb a fiú 😉
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!