Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A és I: ha ma pozitív a tesztetek akkor már a tegnapival is megadtátok az esélyt!
L: nem hiszem, hogy fotón lehetne bármit is látni, de megpróbálom.
Te tudsz mutatni képeket a tesztekrol? Mikortól mutatta a predi és a facelle?
V2
A..nekem teljesen mindegy,csak költözzön be a hasamba vêgre.Párom valamiért rajong a kislányokért,olyankor teljesen vége van.Szerintem ha lányunk lesz,onnantól én majd megszűnök létezni szàmára😂😂kb.erre számítok😅
S neked már holnap nem lesz alkalmad..?
I
V2 - Most fotóztam le őket, úgyhogy ezek már durván megszáradtak😅
A másik két kék x-epil, ami 25-ös, az erősebb volt, mint a facelle😅
L
I! Nem, tudod, nekem elég speckó a helyzet. Havi 1 esélyem van, azt kéne jól eltalálni 🤷🏼♀️ Múltkor mondjuk tuti, jó volt az időzítés, de mégse lett belőle semmi. Most még neccesebb, de még nem temetem azért, majd pár nap múlva😂
Nekem is mindegy lenne, csak azért akarok jobban lányt, mert egyedülállóként szerintem egy lánnyal kicsit kevésbé kiszúrás (mármint a gyerek szempontjából), meg nem utolsó sorban van több zsáknyi lány ruhám tesómtól, szóval jobban mutatna a sok rózsaszín ruciban🤣Nálunk mondjuk egyáltalán nem születnek fiúk, szóval meg is lepődnék, ha az lenne.
A.
A - Az, hogy milyen nemű lesz a baba, az úgyis csak a spermán múlik. Amúgy ezt az időzítéses dolgot egyszer én is olvastam, de egyébként kamu. Gondoljatok bele, egy inszemináció mindig pontban akkor történik, és akkor csak fiú babák lennének belőle….
L
L...ebbe eddig így bele sem gondolotam.De igazad van.
A..igen irtad a speckó helyzetet,de azt hittem hogy ovu körül legalább pár alkalmad van..
Elöbb ,utóbb sikerül nekünk is🥰
I
A..hány órakor tesztelsz este? Próbálom.én is úgy idözíteni,aztán kielemezzük😂
I
L! Persze, csak azon. De azért van alapja, legalábbis sokkal több, mint az összes többi hókuszpókusznak. Természetesen itt is az van, hogy vagy fiú lesz, vagy lány 🤷🏼♀️ Minimális esélynövelés csak. Az, hogy a fiúk gyorsabbak, nem azt jelenti, hogy "nem nyerhet" lány, csak mivel több a fiú az élmezőnyben, kicsit arra nagyobb az esély. Ugyanígy, az, hogy a lányok tovább bírják nem azt jelenti, hogy fiú nincs ott, csak mivel több a lány, kicsit nagyobb az esély. Aki csak egy nemű gyereket tud elképzelni, az inkább ne vállaljon, én azt mondom.
A.
A: bocsánat elfelejtettem mi a te torteneted.
I:köszönöm. Nekem a 11 dpo-n közel se lett ilyen. Az ablakon úgy visszaverodik a fény, hogy kb semmit nem lehet látni telefonon keresztül.
V2
Csajok...lehetne egy picit kênyesebb kérdésem.Most voltam wc- n és olyan nyákom van,ami nem àtlátszó,inkább áttetsző,de nyúlós?🤦eddig nem tapasztaltam ilyet,legalábbis nem ilyen mértékben.Ez volna a " hivatalos" ovus nyák?
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!