Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
L- Hát. Nagyon nehéz, ma is elsétáltam többször a gyógyszertár és a dm előtt. Annyira bennem volt, hogy na veszek tesztet majd 21.edikére, de ismerem magam annyira, hogy tuti megcsináltam volna már holnap reggel. Szóval nem vettem, és így nincs kísértés. Melleim pé.óta érzékenyek, de ma reggelre úgy bedurrantak, szurkaltak. És az egyik mellbimbóm vörösses lett. De pár óra múlva átment. Most csak nyomásra fájnak. Ahogy mindig menszi előtt. Ezen kívül végképp semmi tünetem. Szóval totál letettem erről a hónapról is. Ma 9.dpo
V2- szerintem is lehet pozitív holnap ismételj mindenképp 😊
(R)
Sziasztok. Egy ideje követem a beszélgetést.
Gratulálok a kismamáknak. És szorítok azoknak, akik még előtte állnak. :)
Nekünk a harmadik próbálkozós hónapunk van. Legutóbb kémiai terhességem lehetett, 1 hét késés, halvány pozitív, de erősödő tesztek után jött meg. Nagyon elkeseredtem. Tudom, nem sok idő ez még, de már egy jó ideje vágyunk rá, hogy eljusson ebbe a szakaszba az életünk, hogy babánk lehessen, és így viszont már soknak tűnik.
A ciklusaim kb 32-36 naposak. De volt már 29 és 40 is az elmúlt 2 évben, azóta vezetem tudatosan, és figyelek a peteérésre stb... Jövőhét csütörtökön vagy pénteken tervezek tesztelni, addigra a 36-37. napon leszek a ciklusomban, ha nem jön meg.
Sz voltam. :)
Jó reggelt csajok!
Tegnap váratlan vendégeink lettek,igy már nem irtam.
A! Az esti ovu tesztem halvanyabb lett mint a déli.Azt olvastam,hogy lehetett tegnap is keso este az Lh csucs,vagy reggel is es pont nem jokor teszteltem? Viszont elég sokat pisiltem,igy valószínű nem volt elég koncentralt sem.Ma még csinálok,aztàn meglátjuk.
I
V2..én nagyon halvàny pozit mondanék,szellemcsíknak "túl" sötét talán? Ez melyik teszt? Többször láttam már,de nálunk még nem( Szlovákián).Holnap átugrunk Győrbe,igy ha lesz alkalmam vennêk ilyet.,🙂
I
Sziasztok!
Úgy látom felpörögtek a dolgok, egy picit le is vagyok maradva... 😅
Nekem most volt ovum, és 29-re nem várom. Tavaly a december volt a mi hónapunk, csak annak nem lett jó vége, nagyon remélem, hogy most másképp alakul ❤️
V2! Nekem is száradásinak tűnik, ahogyan L mondta, de nagyon nagyon szorítok neked, hogy ne legyen igazunk! 🤞
L! várjuk az UH képeket! 😊
I! Igen, egy fél nap alatt is sokat tud változni az LH szint. Kíváncsi vagyok ma milyet teszteltél, hamarosan feltöltöm, hogy nekem milyen volt, összehasonlítás képpen, bár szerintem ez mindenkinél más...
A, Sz és persze a többieknek is nagyon nagyon szorítok! 🤞😊 Reméljük sok ünnepi baba lesz ❤️
I- Ez a predictor early teszt, dm-be illetve rossmannba is kapni olyan 1500 ft körül van, nekem is ez mutatta ki 11. Dpo-n. :) Rózsaszín dobozba van, remélem találsz. 😁
R - Elhiszem, hogy nehéz előző hónapba nekem se volt már itthon teszt, mert úgy voltam vele, hogy áh úgyse…Egy db kis csík volt ami ajándékba járt az ovu tesztekhez. 😂
L
V2, nagyon szorítok hogy baba legyen! Kicsit halvány a csík de én ezt pozitívnak ítélném meg a saját helyemben , szerintem sokat különböznek a tesztek / bármennyire hihetetlen/ , remélem erősödni fog a napokban!!
I, szerintem nagyon szép erős teszek sikerültek, és mivel voltatok együtt a napokban így nagy az esély!! Nagyon édes hogy a párod ennyire kislányt szeretne, ez olyan aranyos!!! 😊
A! örülök hogy mégis volt ovu! Legalábbis nekem ez jött le abból amit írtál!:)
R nagyon ügyes vagy hogy így tartod magad!! Én sem vettem még tesztet, Ma 8. dpo, neked a 10 ugye?
Sz, szerintem mindegy mióta próbálkoztok, az első hónap sikertelensége is pont ugyan annyira fájhat mint a későbbiek! Remélem hogy nem fog megjönni! Nagyon kitartó vagy ha addig kibirod a tesztelgetést, nekem is csütörtök a nap!
SZ, igen nagyon szurkolunk neked!!! Karácsonyi abba lesz ott is remélem! 😊
L várjuk a képeket ha úgy gondolod, reméljük minden rendben és elmondtátok már mindenkinek? 😊 Vagy még vártok a 12.hétig?
I!A tegnap reggeli és esti között, így megszáradva nem nagyon tudok különbséget tenni, talán az esti picit gyengébb. A ma reggeli, ahogy vártam, egyértelműen halványabb, bár aggasztó, hogy nem sokkal, de még nem száradt meg. Szerintem ma már nem csinálok (kivéve, ha megszáradva erősebb lesz). Szóval továbbra is tegnapra, a 2 teszt közé tenném a csúcsot. De van 1 kis probléma. Este fél éjfél és éjfél között valami brutálisan erős ovus fájdalmam volt, ennyire durván még sose éreztem. Ez akár lehetne jó is, de reggel nem ment fel a hőm, ahogy ovu után kéne. Szóval most nem tudom, hogy esetleg meg akart repedni, de nem tud? Vagy fogalmam sincs. Utána mondjuk, mintha elvágták volna, már semmi bajom. Még abban bízom, hogy holnapra felmegy a hőm rendesen, akkor még reménykedem. Nagyon hülye hónap ez, eléggé elvesztem. Eddig tök jól tudtam követni, de most valahogy minden zavaros. Remélem, nincs nagy baj. Még januárban próbálkozom egyet, aztán februárban megint teszek egy dokis kört.
A.
A!
Az én reggeli tesztem siralmasan halvàny...szóval ahogy Te is írod,tegnap volt nálam is az Lh csúcs valamikor napközben.Nekem is szurkal a jobb oldalam,viszont reggel a bal is nyillalt egyet és ezzel be is fejezte.Nem figyeltem,csak ittam a kávét és beleszúrt.Hát mindkettőnknek nagyon érdekes ez így,de továbbra is pozitivan állok hozzá.Úgyhogy en most elkönyvelem,hogy 1 dpon vagyok/ vagyunk? Kb.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!