Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/4814 anonim ***** válasza:
100%
V2 voltam
2022. dec. 16. 21:44
 592/4814 anonim ***** válasza:
100%

Szia A2!🙂

L! Úgy örülök Nektek,gondoltam rád tegnap.Hatalmas boldogság,kívánom,hogy élvezd ki minden pillanatát ❤️

A!..tegnap csináltam meg este tesztet de halvány lett,igy már akkor nem is folytatom,valószínű akkor tegnap elött ténylegesen megvolt.

I

2022. dec. 17. 07:42
 593/4814 anonim ***** válasza:
100%

L. Gratulálok! Micsoda öröm lehet❤️

A2 Neked is gratulálok. Azt megkérdezhetem,hogy a progeszteron hiánynak a vetélésen kívül volt tünete? Vérzésed rendben volt előtte?

I. Akkor kb. egyszerre volt ovunk. Mikor tervezel először tesztelni?

V2 teszteltél ma?

V.

2022. dec. 17. 10:12
 594/4814 anonim ***** válasza:

V!...nem tudom...mult hónapban " kibírtam,hogy 1 nap késésnél teszteljek csak,az előtt őrült módjára már 7 dpo tól tesztelgettem.Azért.mondom,hogy őrült,mert volt hogy napi 2 szer is 🤔Nem tett jót nekem,folyamatosan feszült voltam.Így azt hiszem megvàrom a menzi napját,vagy talán vasárnap karácsony napján próbálok egyet..Ma fogok venni Predit,amit annyira dicsêrtek,mert nálunk sajna nem.kapható,de megyek Győrbe.

I

I

2022. dec. 17. 10:21
 595/4814 A kérdező kommentje:

L!! annyira gratulálok, sok örömöt nektek! :))) Gondoltunk rátok pénteken, izgultunk mi van veletek :))

A2, igen volt egy , előző hónapban 3 de akkor komplikációk léptek fel, most pedig a sárgatestből lett ciszta, ami eléggé fájdalmas.

De már kezdem érezni milyen ha van peteérésed, pl nekem soha nem volt nyák termelésem és most van!

Te tapasztaltál változást?

Gratulálok neked!!! :)))

I, én is predit fogok venni és emlékszem mennyire tesztelgetünk, most visszafogjuk magunkat!:D

Amit leírtál az alapján jókor voltatok együtt!

V2 ha esetleg teszteltél írd meg mi újság, nagyon szorítunk!

2022. dec. 17. 10:26
 596/4814 anonim ***** válasza:
100%

Teszteltem igen. Predi sajnos elfogyott így livsane tesztet csináltam. 2 napja ez a teszt teljesen negatív volt. Most olyan halvány lett mint a predi 2-3 napja. Ezzel se jutottam előrébb :( livsane biztos, nincs olyan érzékeny mint a predictor hiába 10-es mind a kettő. Ezt már régen is tapasztaltam. Felfoghatnam úgy is, hogy jót jelent ha már ez is mutat valamit... De nem nyugtatott meg. Veszek még egyetlen tesztet és utána befejezem. Hőm egyébként még mindig 37. Nekem aznap reggel szokott leesni mikor megjön.

V2

2022. dec. 17. 10:36
 597/4814 A kérdező kommentje:

V2, ez szuper! Bár megértem hogy miért nem szeretnéd bele élni ,magad, de én helyetted is kiugrottam az ágyból:D

Annyira jó lenne ha minél több baba sikerülne ebben a hónapban! :))

Nagyon szurkolok!!

2022. dec. 17. 10:39
 598/4814 anonim ***** válasza:
100%

V2 ez szerintem jó hir..ami eddig semmit sem mutatott,most mutat.Szóval bárhonnan nézzük,ez pozitiv akkor,❤️

I

2022. dec. 17. 11:01
 599/4814 anonim ***** válasza:
100%

V2- kitartást.. Az már nagyon jó jel ha egy nagyon halvány második csíkod van. 💗 Ne stresszelj. 💗

Kérdező- te mikor fogsz tesztelni?

Én rájöttem, hogy elnéztem és 20.ikára nemvárom. Úgy, hogy kedden tesztelek 😊

Ma 11.dpo cickóim fájdogálnak. Nem az az elviselhetetlen,de ahogy közeledik a menszi úgy erősödik. Derekam már 1 hete fáj. Semilyen, más tünetem nincsen... Még mindjárt megjön érzés sem. Se hasszurka semmi. Folyásom sincs. Csak nagyon minimalis és azis inkább ilyen tejszerű. Most nagyon úgy érzem, hogy ez nemsikerült. :)

(R)

2022. dec. 17. 11:28
 600/4814 anonim ***** válasza:
100%

I! Én este már nem teszteltem, mert ugye már reggelre halványodott. Meg hát előtte éjfélkor volt az a nagyon erős ovus fájdalom, szóval, ha akkor nem történt semmi, akkor azóta se. Tehát én is csütörtökre számolom, ha volt egyáltalán. Ma már a hőm is felment, remélem, így is marad.

Üdv A2-nek és minden újnak😁

A.

2022. dec. 17. 12:25
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!