Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Mát nem tudom hanyas író vagyok 8 dpo vagyok (Rr)
V2 remélem erősödött a teszt!!
Mikor tesztelsz legközelebb?
Igen most én sem élem bele magam túlzottan, nem is érzek semmit , előző hónapban 3 domináns tüszőm volt akkor majd leszakadt a derekam, a mellem de most semmit nem érzek..
Sokat keresgélek itt a gyakorin azzal kapcsolatban hogy ki hogyan dolgozza fel a sikertelen hónapokat.
Amikor bele kezdtünk ebbe a kalandba lassan 1,5 éve akkor nagyon jól bírtam a kudarcokat, szerintem most is jól bírom a helyzethez képest de kezdem azt érezni hogy átalakul bennem ez az egész és gyengébbé tesz minden hónapban..
Pedig olyan butaság mert hivatalosan hiába próbálkozunk másfél éve ha abból ez a második hónap hormonterápiával..
Szóval kb. ez a második próbálkozás , de minden megijeszt..
Huh nem tudom, próbálok rá úgy gondolni hogy ha meglesz a baba akkor a megtartásáért fogok aggódni, ha megszületik pedig nincs megállás az aggodalmak terén szóval ez egy tréning az elkövetkező évekre tekintettel :DD
Ti hogy szoktatok ezzel megküzdeni?
Mindig igyekszem valami pozitív aspektusát megfogni a dolgoknak, ezért nagyon keresem ebben a helyzetben és a ti meglátásaitok mindig felvillanyoznak!
Rr, szerintem ez nagyon szép és erős teszt 8.dpon!!! Nagyon szurkolok hogy ne halványuljon!
Első baba?
Ó, nekünk első baba :) Vagyis nekem, a férjemnek már van egy fia :)
Köszönöm akkor ez pozitívnak számít?
Holnapi vérvétel ki mutatja?igen első baba lesz (Rr)
A vérvétel kifogja mutatni ha nem csökken, a terhesség fizikai tulajdonságait tekintve holnapra emelkednie kell!
9.dpon viszont óvatosan és halkan szoktunk gratulálni a lehetséges kémiai terhesség miatt.
Rendben akkor írok holnap
Csak azon gondolkoztam hogy nem lehet hibás a teszt ?
Rr szerintem ez a teszt hibás. Nem ott kell lennie a csíknak mint ahol neked rózsaszínes hanem mellette ahol szürke. Vízszintesen tartottad? Olyan mintha megfolyt volna. Ettől persze lehet pozitív, de erre a tesztre nem alapoznek. :(
Kérdező. Ma tesztelek valamikor csak nincs már tesztem. Este fogunk hazaérni :) ma sem jött meg és a hom is fent van.🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!