Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
V nem tudom pontosan de kb 9. Amúgy 24.e az esedékes menzesz
Kérdező már én is izgulok ennyire szar nem lehet ez a teszt
Köszönöm csajok mindenkinek,nem is tudom miert irtam le..csak jol esett.Nem akartam szomoru dolgokat itt..szóval bocsánat
🖤
Nem tudom érzek e valamit,talán annyi,hogy tegnap fura sok fehér folyásom lett,aztan abba maradt..nemigazán értem.A hasam picit fáj,remélem nem felfázás.
I
Én azt szeretném ha megmaradnánk a “valódiság” keretein belül, aminek része az is hogy ha ér bennünket/benneteket egy ilyen lesújtó esemény akkor ne érezzük/érezzétek magatokat rosszul ennek kifejezése kapcsán!
Továbbra is kitartást kívánok neked I és nem szomorúságot hoztál hanem együttérzést teremtettél. ❤️
Köszönöm Kérdező,ezt szépen megfogalmaztad,hàlás vagyok érte.❤️
I
Rr. akkor még bármi lehet, érdemes 2 nap múlva tesztelni kb.
Kérdező, neked mennyi van még a nem vártig?
I. az alhasam, derekam nekem is fáj, de szerintem ez felfázás lesz inkább nekem.
657. ez nagyon korai még szerintem. Neked is azt tanácsolom, hogy 2-3 nap múlva csinálj egy predit,vagy más érzékeny tesztet.
V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!