Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Én is itt maradtam
Amúgy én már gorcsolok tuti meg fog jönni. Majd a következő hónapba is próbálkozunk
Doki clostilbegyt emelt adagot aztán meg cyclogest kell csak nem értem jól hogy minek kell a cyclogest?mondjuk most csinalt vérvételt és iszonyat alacsony a progeszteron lehet azért kapom most így?
(Rr)
09:08-kor Cirma voltam🙂
Rr remelem a jövő hónapunk(évünk) sikeres lesz.🥰
Kérdező szorítok!🤞🏼🥰
R - Ismerős…mindenen sírok, valamelyik nap azon sírtam, hogy nem akarok sírni…Tegnap azon, hogy nevetés közbe begörcsölt fél másodpercre a hasam, majd már azon is sírtam hogy korán kell kelnem, meg hogy vért vesznek ma…😂😂
L
Cirma , remélem pozitív lesz!
Én csak holnap reggel fogok tesztelni de szerintem nincs semmi 😂
Nem baj csajok leszünk még itt legalább következő hónapban!
L, R én is tartok a jövőbeni érzékenységtől, borzasztó lesz .. szegény férjem.. 😂❤️
Szerintem mi mind maradunk,amig pozik nem leszünk..és utàna is jó volna néha egy kis helyzet jelentês,beszàmoló...❤️
I
Én is holnap reggel tesztelek ☺
Sz.
Kérdező! Én drukkolok neked azért holnap!
Jövő hónapban rám is számíthattok, itt megint nem lesz semmi, az esélytelenek nyugalmával nem várom. Ennyire semmi, én nem is értem. Az elmúlt 2 hónapban legalább bazira fájt a mellem, de az is semmit jelentett. Most viszont konkrétan semmi. Mindegy, legalább nem fogok keseregni, hogy meg fog jönni, mert összeesett a mellem. Most egész hónapban össze van esve😂
A.
Akik most fognak tesztelni, mikorra nem várjátok? Vannak valamilyen tüneteitek? :)
Nekem nem pontos a ciklusom, az elmúlt 2 évben a legrövidebb 29, a leghosszabb 40 napos volt. De általában 32-36 nap szokott lenni. Most vagyok a 35. ciklusnapon. De már holnaptól tovább nem tudok várni.
Sz.
Egyébként, mikor nekem előző ciklusban kémiai volt, akkor a 40. napon jött meg, és a 34. napon volt szinte alig látható pozitív, ami gyanús is volt, majd rá 5 napra már egyértelműen látható, de nem uyanolyan erős. Viszont nekem ott a 12. Dpo körül volt egy barna pötty a fehérneműmön, kb a beágyazódáskor. Egyébként nekem mensi előtt mindig fáj a mellem, múlt hónapban, pedig a vérzés előtt 2 nappal jelentkezett kb, de akkor ugye már volt pozitív tesztem. :( Úgyhogy A. nem biztos, hogy rosszat jelent, ha nem fáj.
Most nem volt ilyenem. Viszont tegnap is volt pici nyákom. 4-5 napja is, és ovu környékén is, de csak 1-1 napig. Ilyen nem volt még nagyon. Szerintem még akkor sem, amikor nem próbálkoztunk. De úgy tűnik minden hónapban van valami újdonság, ami reményt kelt...
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!